Heti horoszkóp 2024. április 8. – április 14. – Fény és remény

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2024.04.06. 16:00

A Rák egy kirakós közepén érezheti magát, a Bak előtt egy új ajtó tárulhat fel. A többiek is pörgős hétre számíthatnak. Heti horoszkóp.

Kos – heti horoszkóp

Hét első felében büszkének és elszántnak érzed magadat és tettre készen csapsz a lovak közé. Rendkívül produktív időszaka lehet ez az életednek, mely során rövid idő alatt óriási haladást érhetsz el a feladataidban, akár határidő előtt végezve. Mire eljön a hét közepe, majd még azon kaphatod magad, hogy unatkozol!

A hét második felében egy kedvezőnek tűnő ajánlatról kell döntened. Egy könnyű pénzkereseti lehetőség, vagy hozzájutni valamihez olcsón mindig csábító, különösen, ha azt hallod az ajánlattevőtől, amit hallani szeretnél. Nem biztos azonban, hogy pont ez az ajánlat lesz a neked való. Vigyázz, hogy ne légy áldozat! >>> Itt az április havi horoszkóp is

Bika – heti horoszkóp

A hét első felében türelemmel és a részletekbe menő koncentrációval tudsz csak egy problémás szakaszon átjutni. Ne hagyd, hogy most bárki is megzavarjon és elvonja a figyelmedet, fókuszálj arra kizárólag, ami előtted van. Ezek a napok megfelelőek lehetnek arra is, hogy felújíts, javíts, vagy kertészkedj, de számítanod kell arra is, hogy az eredményeid lassabban mutatkoznak, mint ahogyan azt szeretnéd.

A hét második felében sok energiát kell befektetned valamibe, hogy sikert érj el és ehhez szükséged lehet egy társra, vagy egy szövetségesre is. Jó alkalom kínálkozik most arra, hogy valakivel szorosabbra fűzd a viszonyodat és a közös cselekvés hatására megerősödjön a bizalom kettőtök között. >>> Itt az április havi horoszkóp is

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.