Heti horoszkóp 2024. május 13. – május 19. – Új realitások

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2024.05.11. 16:00

A Rák életébe egy friss ötlet hozhat változást, a Vízöntő egy hasznos, új ismeretséggel gazdagodhat. Heti horoszkóp minden csillagjegynek.

Kos – heti horoszkóp

A hét első felében alkalmad lehet kihasználni egy lehetőséget, amely, ha jól élsz vele, komoly esélyt ad arra, hogy minél szélesebb körben ismert legyél, vagy ismert legyen a véleményed. Most könnyedén győzheted meg a környezetedet az igazadról, vagy kerülhetsz olyan pozícióba, amelyből magasabbra juthatsz. Használd ki, amit az élet nyújt számodra!

A hét második fele számodra az útkeresés időszaka lehet és bizonyos feladatok ellátása, különösen a felelősséggel bíró feladatoké, számodra nehézséget fog jelenteni. Ha teheted, módosíts határidőket, vagy ha lehetőség van rá, bízz meg valaki mást ezek teljesítésével. >>> Itt a többi horoszkópod is

Bika – heti horoszkóp

A hét első felében elképzelhető, hogy feszültség, nézeteltérés nehezíti meg a párbeszédet valakivel, aki amúgy fontos része az életednek. Légy kritikus ebben a helyzetben, de ne feledd el mindezt önmagadon is alkalmazni. Egy okos kompromisszummal egy új egyensúlyi helyzet alakulhat ki, amely egyúttal tisztább viszonyokat tartalmaz mindkettőtök számára.

A hét második felében szinte az életed minden területén ösztönző változásokra kell számítanod. Most egy nyitott és progresszív szemléletmód sikereket és elismerést hozhat, de azért arra számítanod kell, hogy előrehaladásodat nem mindenki fogja örömmel nézni. Most egy lehetséges új barát, vagy partner tűnhet fel a színen, mivel érdekesebbnek, izgalmasabbnak tűnsz a megszokottnál. Az óvatosságodat azonban soha ne felejtsd otthon. >>> Itt a többi horoszkópod is

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.