Heti horoszkóp 2024. május 20. – május 26. – Használd az erőd

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2024.05.18. 16:00

A Kos a héten keményebben léphet fel valakivel szemben, a Mérleg valakivel nagyvonalú lehet. Heti horoszkóp minden csillagjegynek.

Kos – heti horoszkóp

A hét első felében a küzdőszellem lehet az, amely meghatározza a napokat. Lehet, hogy a saját jogaid érdekében, de az is elképzelhető, hogy valaki más védelmében aktivizálhatod magadat. Mindezt különösen akkor váltja majd ki belőled egy élethelyzet, ha a becsület és a tisztesség forog kockán.

A hét második felében akár még a legambiciózusabb terveidet is könnyedén megcélozhatod, különösen akkor, ha magabiztosan lépsz fel és megszüntetsz egy akadályt, melyet valaki az utadba állít és így igyekszik kiszorítani téged a pályáról. Néha muszáj keményebben is fellépni, mert van, aki csak az erőből ért. >>> Itt a többi horoszkópod is

Bika – heti horoszkóp

A hét első felében a szokásosnál kevesebb stresszel és nehézséggel kell szembenézned, köszönhetően annak, hogy figyelmedet most sokkal jobban képes leszel egy irányba fókuszálni. Ezekben a napokban remek kommunikációs képességgel rendelkezel majd, ami azt is magával hozza, hogy ötleteidet, elképzeléseidet jól fogadja a környezeted, legyen az munkával, vagy a magánéleteddel kapcsolatos dolog.

A hét második felében a napi feladatok mellett időt kell szakítanod arra, hogy a közeljövő egy fontos kérdésében döntéseket hozz. Nyitottság és jó kommunikáció szükséges ehhez és az, hogy egy elsőre talán eretneknek tűnő ötletet is megfontolj. Ne feledd, hogy változnak az idők és így nekünk is érdemes változtatnunk a dolgokon néha. >>> Itt a többi horoszkópod is

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.