Heti horoszkóp 2024. május 6. – május 12. – Ideális alkalom

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2024.05.04. 16:00

Az Ikrek életében egy pozitív változás következhet be, a Vízöntő eldöntheti, hogy él-e egy lehetőséggel. Heti horoszkóp minden csillagjegynek.

Kos – heti horoszkóp

A hét első felében alkalmad lehet növelni a befolyásodat a közvetlen környezetedre és a saját karrieredre egyaránt. A jobb pénzügyi kilátások és a hatalom, amely ezzel jár csábító lesz. Hátrány viszont a kevesebb szabadidő és az, hogy rád talán valaki másnak lesz döntő befolyása, ami kiszolgáltatottá tehet.

A hét második felében úgy érezheted, hogy talán versenyezned kell valakivel, akinek az a szokása, hogy mindenben megpróbál felüllicitálni téged. A kérdés az, hogy van-e értelme belemenni egy ilyen versengésbe. Érdemesebb talán mindebből kimaradni és mosolyogva figyelni azt az erőlködést, ami a másik felet jellemzi. >>> Itt a május havi horoszkóp

Bika – heti horoszkóp

A hét első felében fontossá válik számodra, hogy valakivel az eddiginél szorosabbra húzd a kapcsolatodat. Ez lehet munkahelyi, de magánéleti természetű viszony is. Ha a másik fél ebben együttműködik, akkor remek közös időszak előtt állsz, ha viszont a dolgok másképpen alakulnak, akkor hamar tovább kell lépned. Ne vesztegesd az idődet feleslegesen, ehhez túl rövid az élet.

A hét második felében fontos lehet, hogy egy adott időben és adott helyen a megfelelő dolgok hangozzanak el. A jó időzítés most extra haszonnal jár számodra és ez a magánéleti, de akár a munkahelyi kapcsolataidban is éreztetheti a pozitív hatását. A hét végén egy alkalmi vételre mondj igent, de csakis sikeres alkudozás után. >>> Itt a május havi horoszkóp

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.