Heti horoszkóp 2024. június 17. – június 23. – Kockázat nélkül nincs siker

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2024.06.15. 16:00

Az Ikrek a héten figyeljen oda a részletekre, ha aláír valamit, a Halak vegyen komolyan egy üzenetet. Heti horoszkóp minden csillagjegynek.

Kos – heti horoszkóp

A hét első felében egy fontos témában elbizonytalanodhatsz, mivel túlságosan is sok a körülötted keringő, egymásnak ellentmondó információ. Mint mindig, most is a józan eszed segíthet ki a bajból. Gondolkodj logikusan, építs a személyes tapasztalataidra is és meglátod, hogy mi lesz a helyes lépés.

A hét második felében negatívan érintheti a magánéletedet egy külső körülmény és még az is felsejlik, hogy mindez kapcsolati problémákhoz vezet a partnereddel. Ügyelj arra, hogy csak olyasminek tulajdoníts igazi jelentőséget, ami valóban fontos és ne tedd a szeretteidet felelőssé egy rajtuk kívül álló szituációért. >>> 6 csillagjegy élete nagyot fordul a nyáron

Bika – heti horoszkóp

A hét első felében megnövekedhet benned az önbizalom, amikor több helyről és akár több dologban is elismerést, dicséretet kapsz a környezetedtől. Mindezt pedig még az sem tudja majd túlságosan elrontani, hogy egy ismerősödről kiderül, hogy megpróbálta kihasználni a jó szívedet és visszaélt a bizalmaddal.

A hét második felében megnövekedhet rajtad a nyomás és ez kizökkenthet a szokásos nyugalmadból, ami feszültséget okozhat. Igyekezd kontroll alatt tartani az esetleges indulataidat és koncentrálj a feladataidra. Ha pedig valami nem úgy sikerül, ahogyan azt eltervezted, akkor sem dől össze a világ. A dolgok körülöttünk általában nem tökéletesek és néha mi sem vagyunk azok. >>> 6 csillagjegy élete nagyot fordul a nyáron

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.