Heti horoszkóp 2024. június 24. – június 30. – Ellentétes érzelmek

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2024.06.22. 16:00

A Bika a jövő terveit szövögeti, a Vízöntő életébe visszatérhet a múlt egy darabja. Heti horoszkóp minden csillagjegynek.

Kos – heti horoszkóp

A hét első fele szenvedélyt és intenzitást hoz az életedbe, amely nem csak a magánéletedben, hanem a munkádban is erőteljesen megmutatkozik majd. Ezekben a napokban sokkal jobban érzed magad körül az embereket és te magad is sokkal nagyobb hatással lehetsz rájuk. Egy váratlan, ügyes húzással ráadásul most olyan dolgot is megtehetsz, amivel egy csapásra a középpontba kerülhetsz egy ügyben.

A hét második felében általában is erősödhetnek az emberi kapcsolataid, de ezek közül is kiemelkedhet egy valaki, aki támogatóan lép fel melletted és akivel érzelmileg is egyre közelebb kerülhettek egymáshoz. Ezekben a napokban az önbizalmad is egyre erősödik, ami alkalmassá tesz arra, hogy sikeresen megmutasd egy képességedet, vagy számot adj a tudásodról valahol. >>> Itt a többi horoszkópod is

Bika – heti horoszkóp

A hét első felében foglalkoznod kell a jövőbeni terveiddel. Vedd számításba a lehetőségeidet és olyan célt tűzz ki magad elé, amelyet teljesíteni is tudsz. Ez azonban nem jelenti azt, hogy add fel nagyra törő álmaidat, csupán annyit, hogy kisebb lépésekben kell haladnod. A hét közepén egy magánjellegű beszélgetésben tapintatosan kell majd eljárnod.

A hét második felében kitartásra és türelemre lesz szükséged, mert nem biztos, hogy minden a terveid szerint alakul majd. Ugyanakkor olyan helyzet formálódhat körülötted, melyben a te megbízhatóságod és lojalitásod hirtelen mindenki számára láthatóvá válik és elhozza egy olyan ember csodálatát, akinek a véleménye fontos számodra. >>> Itt a többi horoszkópod is

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.