Hirdetés

A huszonötmilliomodik vendéget fogadták Zalakaroson

2010.07.16. 13:05

Hirdetés

Pénteken délelőtt fogadták a zalakarosi fürdőben a létesítmény fennállása óta belépőjegyet váltó huszonötmilliomodik vendéget.

A zalakarosi gyógy-, élmény- és strandfürdőt üzemeltető Gránit Gyógyfürdő Zrt. elnök-vezérigazgatója az MTI-nek elárulta: napok óta készültek rá, hogy fogadják a kerek sorszámot elérő vendéget, aki végül pénteken délelőtt érkezett meg.

Zalakaros
 

A megnyitás, azaz 1965 óta 25 milliomodikként a kiskunhalasi Fodor József és családja vásárolt belépőt. A számukra készített ajándékok átvételekor azt mondták: a szeszélyes időjárás miatt az interneten kerestek olyan helyet, ahol kirándulni és fürdeni is lehet. A gyerekeknek különösen tetszik a strandfürdő és a sok csúszda, úgyhogy örömmel jönnek vissza beváltani az ajándékukat.

A fürdő által felajánlott ajándék nem más, mint egy hétvége két személyre teljes ellátással, a fürdővel átellenben lévő szállodában. Azon a hétvégén pedig minden földi jóval járó kényeztetésben is részesülnek a "díszvendégek", többek között a legkülönfélébb masszázskezeléseket is igénybe vehetik.
 

Korábban:

Zalakaros nyáron: az árnyas labirintus (fürdőteszt)

.