Kalapáccsal agyonverte szüleit, majd bulit rendezett a lakásukban egy floridai tinédzser

2011.07.22. 09:26

Kalapáccsal agyonverte szüleit egy 17 éves floridai fiú, majd bulit rendezett a lakásukban, miközben a két holttest a hálószobában feküdt - jelentette csütörtökön a FoxNews.

Tyler Hadley szombaton végzett a szüleivel, az 54 éves Blake és a 47 éves Mary-Jo Hadleyvel, a floridai St. Lucie-ben. Az ágyra felfektetett holttesteket és a gyilkosságra használt körmös kalapácsot rájuk dobált könyvekkel, füzetekkel és törölközőkkel takarta el. A gyilkosság előtt a fiú három ecstasy tablettát vett be.

A gyilkosság utáni mulatságot Hadley a Facebookon hirdette meg; az eseményen összesen 40-60 ember verődött össze. A rendőrök vasárnap reggel vették őrizetbe az elkövetőt egy barátjának feljelentése alapján, akinek még szombat este elmesélte a szörnyű bűncselekményt. A gyilkos fiatalember bizonyítékul megmutatta, hogy mind az apja, mind az anyja autója a kocsifelhajtón áll. A még mindig hitetlenkedő ismerős ezután benyitott a hálószobába, ahol megpillantotta a halottak lábait. Hadley a buli után megpróbált gyógyszer-túladagolással végezni magával.

A barát, Michael Mandell elmondása szerint Tyler Hadley percekig tétovázott, hogy megüsse-e a komputer előtt ülő anyját, majd amikor végül többször is lesújtott rá hátulról, az asszony felsikoltott: Miért? Az apa a kiáltásra lépett be a hálószobába.
A fiú ügyvédje javaslatára ártatlannak fogja vallani magát a bíróságon.

.