Kate Winslet úgy ment férjhez harmadszor, hogy még szülei sem tudtak róla

2012.12.27. 12:43

Megint férjhez ment Kate Winslet brit színésznő, immár harmadszor. A ceremóniát egy pajtában tartotta a pár és annyira titokban, hogy még szüleik sem tudtak róla - adta hírül csütörtökön a The Sun című brit lap.

    Az Oscar- és Golden Globe-díjas, 37 éves színésznő, aki leginkább a Titanic című filmből ismert, ezúttal Ned Rocknrollhoz ment feleségül. Az újdonsült férj Richard Branson milliárdosnak - a Virgin amerikai űrturisztikai cég tulajdonosának - az unokaöccse, eredeti neve Abel Smith.

Ezt írtuk a Felolvasó című Kate Winslet-filmről

Felolvasó

A felolvasó nem kerül be a filmtörténetbe, nem fognak rá sokat hivatkozni a filmes speckollokon. De ettől még egy profin elkészített, sok húron játszó és kellő mennyiségű érzelmet előcsalogató alkotásról van szó, amely teljes egészében kimeríti a klasszikus mozi kritériumát Például azt, hogy van egy jó kis esténk. Tovább.


    Az esküvő még december elején volt New York államban egy pajtában, amelyet kellően romantikusra alakítottak az alkalomhoz. Az esküvőn mindkét részről csak hat-hat barát volt jelen, továbbá a menyasszony két gyermeke - 12 éves lánya és 9 éves fia -, előző házasságainak gyümölcsei.

    Winslet vőfélye Leonardo DiCaprio volt, Titanic-beli szerelme és főszereplőtársa, aki egyúttal legjobb barátja.

    A színésznő Rocknrollal tavaly kezdett találkozgatni, és már nyáron eljegyezték egymást. A harmadik férj, aki 34 éves, eddig csak egyszer volt házas.
.