Aktuális éves kémény ellenőrzési munkálatok Szombathelyen - közlemény

2014.05.29. 10:04

A Vas Megyei Kéményseprő Kft. értesíti a város lakosságát, hogy a szolgáltatási területén (Szombathely város déli városrésze, Zanati út, Zanat városrész, Thököly utca, Óperint utca, Kálvária utca tengelytől délre eső városrész, Szentkirály városrész) 2014. június 2-tól megkezdi az éves rendszeres kéményellenőrzési-tisztítási sormunkákat.

Az ellenőrzés a használatban lévő szilárdtüzelésű és gázüzemeltetésű kéményekre, valamint a tartalékkéményekre terjed ki.

A Vasi Füstfaragók Kft. értesíti ügyfeleit, hogy június hónapban a következő utcákban végzi a használatban lévő valamint a tartalék égéstermék-elvezetők kötelező éves ellenőrzését:

.