Hirdetés

Tényleg igaz, hogy a farmer sosem megy ki a divatból?

Tényleg igaz, hogy a farmer sosem megy ki a divatból?

E.A.

2023.02.06. 21:55

A farmer 1873 óta ismert ruhadarab. Népszerűségét azonban valamivel később nyerte el, mivel csak az 1950-es években kezdték el értékelni ezt a stílust.

Hirdetés

Bár kicsit várnia kellett dicsőségének pillanatára, valami sokkal fontosabbat nyert – az időtlenséget! Amióta a farmerek megrohamozták a világ utcáit, senki sem feledkezett meg róluk! Még mindig ezt az anyagot használjuk, és bár a szabások szezonálisan változnak, maga a farmer sosem megy ki a divatból.

Az örök klasszikusok egyik legnagyobb ikonja

A női farmert nem csak az időtlenség, hanem az egyetemesség is megkülönbözteti a többi ruhadarabtól. A női farmernadrág könnyen kombinálható bármilyen más ruhadarabbal, és mindig szenzációsan néz ki. Így nem is csoda, ha farmernadrágban, elegáns kabáttal, oversize pulóverrel, kardigánnal, lenge crop felsővel vagy gyapjúkabáttal stilizált outfitekkel is láthatunk hölgyeket az utcákon. Egyszerűen nagyon sokoldalú stílussal bír, amit sokan nagyra értékelünk.

Ez azt is determinálja, hogy a klasszikus női farmer soha nem lehet unalmas, és óriási sztereotípia, hogy csak azok hordják, akiknek lövésük sincs egy értékesebb stíluselem kreálásáról. Jelenleg a női farmernadrágok olyan sok különféle változatban készülnek, hogy pontosan ezek alkotják az úgynevezett „kinyilatkoztatást” a trendek porondján.

A House üzletterében rengeteg színt és fazont találsz, amelyek különböző sziluettekhez passzolnak, és minden stílusnak megadják azt a bizonyos X-faktort. A választék tartalmazza a női farmer skinny, egyenes, trapéz, boyfriend, mom fit és magas derekú modelljeit is. Nyűgözd le magad, és válaszd ki az új, favorit darabodat!

Hogyan válasszuk ki a női farmer színét az alakhoz?

A farmer kiválasztásánál fontos kérdés a szín tematikája is. A világosabb modelleket, például a fehéret vagy a világoskéket általában a karcsúbb vonalakat reprezentáló nők választják, mert ezek optikailag kicsit rádobnak a sziluettre.

Ha éppen ellenkezőleg, karcsúsítani szeretnéd a combjaidat, voksolj a sötétebb árnyalatokra, melyek az érzékenyebb pontokon, nevezetesen, a combok közepén, finom koptatásokkal rendelkeznek. A sötétkék, fekete vagy grafit színű női farmer minden ruhatárban kötelező darab, mert elegáns megjelenésű, inggel vagy kabáttal kombinálva optimálisan helyettesítheti a formális öltözéket fontos találkozókon vagy félig hivatalos alkalmakon. A House Brand – női farmernadrág linket pedig okvetlenül mentsd le a kedvencek közé.

.