Cipők divatos férfiaknak – melyiket válaszd?

E.A.

2023.06.01. 11:25

Sneakerek, chelsea csizmák, mokaszinok

Köztudott, hogy egy igényes úriember gondosan odafigyel a cipőjére. Ha tehát mi is annak tartjuk magunkat, akkor nem tehetünk másképp. Mivel férfiak viszonylag kevés kiegészítőt hordanak, így számunkra különösképp fontos lehet a megfelelő cipő, valamint pénztárca kiválasztása. Az előbbiek kapcsán viszont már számtalan lehetőség közül választhatunk, ami nem feltétlen könnyíti meg a dolgunkat. Az alábbi cikk segít abban, hogy megjelenésünk valóban tökéletes lehessen! Milyen cipőt érdemes választanod tehát?

Sneakerek – nem csak lezser outfitekhez

Ha a lezser, sportos stílus kedvelői közé tartozunk, akkor a sneakerek bizonyára elengedhetetlenek számunkra a mindennapok során. Manapság azonban már sokat változtak a dresszkódok, így bőséggel láthatunk kifejezetten elegáns ruhadarabokat is ezekkel a laza, kényelmes lábbelikkel kombinálva. Ezek között pedig kiemelten népszerűnek számítanak a különféle, letisztult dizájnnal rendelkező, bőrből készült, fehér vagy fekete modellek. Egy ilyen lábbelit tehát nyugodtan viselhetünk akár kedvenc irodai outfitünk mellé is. Viszont slim fit farmerral és zakóval kombinálva még egy elegáns étterembe is felvehetjük őket. Nem véletlen, hogy a legtöbb nagy divatmárka hatalmas választékot kínál ezekből a lábbelikből. Elég csak megnéznünk például egy Calvin Klein férfi cipő divatos modelljét, és azonnal látni fogjuk, hogy a sneakerek bizony kinőtték magukat a sportos oufitekből.

 

Chelsea csizmák – az elegáns megjelenésért

Szinte nem is találhatnánk kényelmesebb, mégis kellően elegáns és visszafogott lábbeliket a chelsea csizmák különféle modelljeinél. Egy klasszikus fekete, sötétbarna vagy cseresznye színű modell tökéletes választást jelenthet még a kifejezetten formális outfitek mellé is. Ezek a lábbelik pedig a sneakerekhez hasonlóan szintén örök stílust képviselnek. Tehát egy minőségi pár még évek múltán is nagyszerű szolgálatot tehet majd számunkra. Amennyiben pedig megegyező színű bőr övet is választunk hozzá, biztosan nem marad majd el a kellő hatás.

Mokaszinok – kényelmes nyári viseletek

A nyári szezonra pedig kitűnő választást jelenthetnek a különféle mokaszinok, természetesen szigorúan titokzoknival viselve. Ezek a kényelmes lábbelik szintén egyre jobban teret hódítottak az elmúlt években, és jelenleg is virágkorukat élik. Tehát az aktuális trendek értelmében mindenképp jól járunk majd egy ilyen kényelmes, szellős viselettel. A nyári szezonra pedig különösképp jó választást jelentenek például a világosbarna, törtfehér és egyéb pasztell árnyalatokat megjelenítő darabok. Ha viszont kíváncsiak vagyunk rá, hogy pontosan melyik is a legdivatosabb modellek mostanság, akkor érdemes lehet megtekintenünk a cipők férfi ajánlat részlegét az Answear oldalán.

Bár a fentieken kívül akadnak még szép számmal különféle divatos modellek, azonban az imént említettek mindenképp jó választásnak bizonyulnak majd számunkra a szezonban. Ráadásul ezek között mindenki találhat a saját egyedi stílusához valóban passzoló trendi modelleket.

.