10 egyszerű trükk, hogy a bőröndje is ott nyaraljon, ahol ön!

2017.08.06. 19:25

Minden turista rémálma, hogy a reptéren egyedül áll az üresen forgó poggyászkiadónál.

Szabaduljon meg a régi címkéktől!

Bármennyire is menő dolognak tűnik, hogy megmutassa,  milyen sok helyen járt már; ha rajta hagyja a régi jelöléseket a bőröndödön, lehet, hogy csomagja majd egész máshol nyaral, mint Ön. Szóval le a régi matricákkal, csak összezavarja a pottyászrakodókat!

Címkézze fel bőröndjét!

Mindig írja fel a táskájára nevét, címét, telefonszámát, és e-mail címét, hogyha bekövetkezne az amitől legjobban tart, hogy elveszik a csomag, könnyebb lesz előkeríteni azt. A belsejébe is helyezze el elérhetőségeit, hogy könnyen kinyomozható legyen a gazdája.

Jelentkezzen be korán az utas felvételnél!

Minél később bejelentkezik be, annál nagyobb az esélye, annak, hogy a táskák nem repülnek Önnel, mert elkallódnak a szállítószalagok labirintusában.

Kérjen „Fragile” címkét a bőröndre a személyzettől!

Jól ismert trükk: mondja azt a pultnál dolgozó munkatársnak, rendkívül törékeny dolgot visz a poggyászában. Így megkapja ezt a címkét és külön gondjuk lesz az Ön csomagjára.

Ne tömje tele a csomagját!

Nem ritkán olvashatunk arról, de láthatjuk is, hogy a rakodók szinte sportot űznek abból, hogy milyen messze tudják elhajítani a bőröndöket. Ha túlságosan megpakolja, könnyebben széteshet a betonon.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.