Meghalt a Beverly Hills 90210 sármőre, Luke Perry

hirado.hu

2019.03.05. 08:15

Ötvenkét évesen elhunyt Luke Perry amerikai színész, forgatókönyvíró és producer.

Néhány napja súlyos agyvérzéssel szállították kórházba.

Ötvenkét évesen elhunyt Luke Perry amerikai színész, forgatókönyvíró és producer – jelentette be szóvivője Los Angelesben.A leginkább a Beverly Hills 90210 és a Riverdale című sorozatok hőseként ismert színész a múlt héten szerdán súlyos szélütést kapott kaliforniai otthonában. Kórházban halt meg hétfőn.

Luke Perry a kilencvenes évek ügyeletes tiniszívtiprója lett Dylan McKay szerepében a Beverly Hills 90210 című romantikus sorozatban. A fiatalabbak inkább a Riverdale című krimiszériából ismerhetik.

Utolsó filmjét, a Volt egyszer egy Hollywood című bűnügyi thrillert augusztusban mutatják be a magyar mozik. Luke két gyermeket hagyott hátra, a 21 éves Jacket és a 18 éves Sophie-t, akik exfeleségétől, Rachel Minnie-től születtek.

 

A Fox csatorna épp rosszulléte napján jelentette be, hogy nyáron egy hat részes folytatást kap a sorozat, melyben visszatér Jason Priestley, Jennie Garth, Ian Ziering, Gabrielle Carteris, Brian Austin Green, és Tori Spelling is. Luke állítólag nem vállalta el a felkérést, bár a stúdió nyitva hagyta számára a lehetőséget.

Ian Ziering, kollégája és barátja a sorozatból reagált először a tragikus hírre:

“Örökké sütkérezem majd azokban a gyönyörű emlékekben, amiket az elmúlt 30 évben együtt átéltünk. Kísérjenek utadon azok a nagyszerű lelkek, akik előtted távoztak. Istenem, kérlek adj neki egy helyet közel magadhoz. Megérdemli!”

.