Hirdetés

Hirdetés

Kitekintő

Leszedte a keresztvizet Magyarországról a The Wall Street Journal

2017.05.29

A Duna jelenti az új törésvonalat az Európai Unióban, a folyótól keletre fekvő országok egy részében a korrupció és a független intézmények elleni politikai támadások aláássák a jogállamiságot - írta hétfői cikkében a The Wall Street Journal (WSJ) című amerikai politikai-üzleti lap.

Manchesteri robbantás: a brit terrorelhárítás komoly előrelépésről számolt be

2017.05.26

Amber Rudd brit belügyminiszter szerint egyelőre érvényben marad a manchesteri robbantásos merénylet után elrendelt legmagasabb, kritikus fokozatú terrorkészültség Nagy-Britanniában. A Scotland Yard terrorellenes ügyosztályának parancsnoka, Mark Rowley ugyanakkor nagyon komoly előrelépésről számolt be a merénylő mögötti terrorhálózat felszámolásában.

Egy budai építkezés margójára – Bérc utca 6/b.

2017.05.24

Ha a budai Duna-parton, annak panorámás részén bármilyen építkezés kezdődik, az érthetően országos érdeklődésre tart számot, hiszen ha máskor nem, akkor egy iskolai kirándulás keretében minden magyar ember járt már a Budai várban, és mindenki tudja, hol lakott egykor a magyar király.

Az USA "ismételten sürgeti" a CEU-törvény felfüggesztését

2017.05.23

Egy közlemény és egy reakció.

Szemtanú a manchesteri koncertről: "Biztonsági ellenőrzés szinte nem is volt"

2017.05.23

Nagyon hiányos volt, szinte nem is volt biztonsági ellenőrzés az arénába való belépéskor - jelentette ki Nikola Trochtová, egy fiatal cseh lány, aki hétfőn este Manchesterben részt vett Ariana Grande amerikai énekes koncertjén, amelynek végén a brit rendőrség közlése szerint terrortámadás történt.

.