Hirdetés

Komár László valószínűleg veri a feleségét, Elton John szerint Jézus meleg volt

2010.02.20. 18:40

Az idős zenészek nemcsak valódi zenével, de valódi botrányokkal is képesek még szolgálni

Hirdetés

.

A Best magazinnak még tagadta a Komár László, hogy bántalmazná negyedik feleségét, a Blikk azonban kinyomozta, hogy rendőrség büntetőeljárást folytat az ügyben, mi több, az asszony távoltartási végzést és elmeorvosi vizsgálatot kért ellene.
 
Egy, a bulvárlapnak nyilatkozó ügyvéd szerint súlyos testi sértés gyanúja állhat a háttérben.
 
Komár László hat évvel ezelőtt egy hosszabb kapcsolatot rúgott fel a negyedik feleség, Erzsi kedvéért, akivel már egy közös, ötéves lányuk is van, de amint a fejlemények mutatják, az énekes meglehetősen távol áll az ideális férj és apa szerepétől.
 
Komár önéletrajzi könyvében korábban arról számolt be, hogy együttélésük során többször is elverte Zalatnay Saroltát. Teljes cikk a Blikkben.
 
***
 
Ismerve az amerikai marketing-gépezetek profizmusát, nem lepődnénk meg, ha az Elton John körüli új botrány lényege mindössze az lenne, hogy az énekes szeretné, ha egy kicsivel többet beszélnének róla.
 
Ha ez volt a terve, sikerrel járt, legalábbis az Egyesült Államokban, ahol biztos kézzel osztotta ki a konzervatív keresztényeket a Parade zenei magazinnak adott interjújával
 
A közismerten homoszexuális énekes ugyanis arról beszél, hogy a megbocsátást és a könyörületességet hirdető Jézus meleg volt, aki különleges intellektussal fordult az emberi problémák felé.
 
Elton John júniusban Budapesten is ad koncertet. Teljes cikk a Borsonline-on.