Köszönöm, Körmend! - Dr. Németh Atilla köszönőlevele

2010.02.04. 11:16

27 év után távozom a körmendi kórházból. Köszönöm a betegek évtizedeken keresztül belém vetett bizalmát. Igyekeztem legjobb tudásom szerint Körmend és környéke lakóit gyógyítani.A hosszú évek alatt több ezer hasi és balesetsebészeti műtétet végeztem. Köszönöm az összes munkatársamnak: azoknak, akiktől az első öltéseket megtanultam, és azoknak is, akiket én taníthattam valamire. Köszönöm az összes dolgozónak, hogy sok nehézség közepette is mindvégig a betegek érdekét tartották legfontosabbnak, és önzetlenül támogatták a munkám.

Mélyen meghat a sok pozitív visszajelzés, melyeket volt betegeimtől kapok. Szeretettel gondolok azokra a családokra, akiknél generációkat operálhattam meg. Megtiszteltetés volt számomra, hogy önkéntes sportorvosként a körmendi kosárlabdázókat gyógyíthattam.

Kórházvezetőként a rám bízott intézményt megpróbáltam az adott pénzügyi feltételek között a lehető legjobb színvonalon üzemeltetni. Köszönöm, hogy ez idő alatt a betegek szavazatainak köszönhetően kórházunk mindig az elsők között szerepelt Év Kórháza versenyben.

Nem önszántamból távozom, ezért volt betegeimtől ezúton kérek elnézést. Köszönöm az egészségi állapotomról érdeklődő sok telefonhívást: ambícióim töretlenek, erőm változatlan. A híreket, melyek a távozási szándékomról elterjedtek, kifejezetten cáfolom. Közvetlen munkatársaimnak igyekeztem átadni minden tudást, hogy nyugodt lelkiismerettel hagyjam itt az intézményt.

Kiváló munkatársaimnak ezúton kívánok további jó egészséget, szakmai sikereket! Köszönöm Körmendnek ezt a 27 évet.

Annak idején szombathelyiként érkeztem. Most körmendiként távozom.

Dr. Németh Attila
Vezető főorvos, sebész-balesetsebész, szakorvos
 

.