Hirdetés

Újabb hírek Kulka János állapotáról

2016.05.26. 08:14

Kulka János egy hete már otthonában gyógyulhat.

Hirdetés

A család egy héttel korábbi közleményében azt tudatta a rajongókkal, hogy állapota már lehetővé teszi, hogy a továbbiakban otthonában gyógyuljon.


„Örömmel értesítjük az érdeklődőket, hogy János felépülése újabb fázisához érkezett, amelynek köszönhetően kezelőorvosai úgy döntöttek, hogy mától otthonában gyógyulhat. Természetesen a megfelelő szakemberek által támogatott rehabilitációja folytatódik. Hosszú út áll még előtte a teljes gyógyulásig, de bízunk abban, hogy a megszokott otthoni környezete hozzájárul állapotának további pozitív változásához.” – áll a hivatalos tájékoztatásban.

Kulka János április 12-én kapott stroke-ot., akkor meg is műtötték. Jelenleg orvos nővére, Janina ápolja. Kulka János felépülése után nem biztos, hogy színészként fog ismét színpadra állni.
A teljes gyógyulásig még hosszú a rehabilitációs időszak, hiszen most újra kell tanulnia az alapokat, úgy mint a beszéd vagy mozgás.

„Már egy ideje egyedül eszik, majdnem tökéletesen kommunikál. A mozgásával azonban még nincsen minden rendben”– írja a 24.hu.

Fotó: A Katona József Színház Facebook-oldala