Házasságtörés - Vasárnap látható a Dunán

2019.12.08. 12:09

Két kamerával egy időben vették fel a jeleneteket.

Vasárnap sugározzák először a Vitézy László rendezésében készült Házasságtörés című filmet a Duna televízióban - hangzott el az M1 aktuális csatornán pénteken.

Vitézy László a műsorban a film bensőséges viszonyaira hívta figyelmet.    

A bensőséges hangulatot az teremtette meg, hogy két kamerával egy időben vették fel a jeleneteket, ezért a tekinteteknek nagy szerepe van az érzelmek irányításában - tette hozzá, kiemelve, a cselekmény akörül forog, hogy a főszereplő gyanakodni kezd, felesége megcsalja őt.

A Móricz Zsigmond azonos című művéből készült film december 8-án a 21 óra 20 perckor, december 15-én 21 óra 35 perckor a Duna, december 16-án pedig 3 óra 20 perckor az M5 csatornán látható majd.

Isti, a minisztériumi kishivatalnok boldog férj és apa. Egész nap dolgozik, hogy a családját eltartsa, feleségének minden pénzt hazaad, ahogy egy rendes férjhez illik. Ám egy napon kollégái a női csalfaságról beszélgetnek, és Istiben minden ok nélkül fellobban a féltékenység.

Ráadásul az ünnep miatt hamarább hazaengedik a munkahelyéről, egy kis zavart okozva ezzel... További tartalom itt olvasható

A film 2019-ben készült, 65 perces.

  • Rendezte és a forgatókönyvet írta: Vitézy László

Főbb szerepekben:

  • Isti: Nagy Péter
  • Ossi: Fesztbaum Béla
  • Füredi: Pindroch Csaba
  • utcalány: Bánovits Vivianne
.