Dupla koncertet ad a Cotton Club Singers a BKK-ban

MTI

2024.01.21. 14:30

Az ország legismertebb vokálegyüttese januárban jön Magyarországra.

Dupla koncertet ad a Cotton Club Singers január 28-án a Budapest Kongresszusi Központban. A csapat a már teltházas esti időpont mellett 16 órakor is előadja Sinatra című műsorát.

Az ország legismertebb vokálegyüttese tavaly nyáron húsz év után a Margitszigeti Színházban mutatta be újra legnagyobb színpadi show-ját, amely a legendás amerikai énekes, Frank Sinatra huszonnégy dalára épül. Az előadás most a BKK-ban látható újra - közölte a szervező Encore Production csütörtökön az MTI-vel.

A január 28-i koncerten a Cotton Club Singersben fellép Zsédenyi Adrienn, Kozma Orsolya, Szűcs Gabriella, Fehér Gábor és László Boldizsár. Az együttest a tizenhárom tagú Cotton Club Big Band kíséri, kiegészülve a Veszprémi Mendelssohn Kamarazenekarral, vezényel Malek Miklós. Közreműködik Máté Gábor színművész, az előadás rendezője Aczél András.

A Cotton Club Singers 1995-ben alakult, az énekegyüttesben hat korszakban összesen tíz énekes fordult meg, kísérőzenészként a hazai dzsesszélet színe-java, mintegy ötven zenész játszott. Tizenhárom albumot készítettek, a közönség több mint háromezer élő koncerten hallhatta őket.

.