Még mindig őrülten vonzó az 53 éves színész

2016.12.18. 10:54

Ahogy idősödik, úgy lesz egyre jóképűbb.

A színész ahogy idősödik, úgy lesz egyre jóképűbb. Bár a korábbi kisfiús csábereje már nincs meg, de az érett férfias sármja tagadhatatlanul vonzza a nők millióit.

Brad Pitt vasárnap lett 53 éves, kora egyáltalán nem látszik rajta. Karrierjének kezdetén, az 1991-ben megjelenő Thelma és Louise-ból lehetett már tudni, hogy ő lesz Hollywood nagy kedvence, ami így is lett. Olyan nagyszerű filmekben szerepelt, mint a Harcosok klubja, a Szenvedélyek viharában, az Ocean’s-filmek, a Harag, A nagy dobás vagy éppen a nem rég bemutatott Szövetségesek.

A filmes szakmában is szinte minden elért, 2014-ben kapott egy Oscart a 12 év rabszolgaságért, melyet igaz nem színészként, hanem producerként ítéltek neki oda, de van ám Golden Golden Globe-ja és Emmy-je is otthon a polcán.

Magánéletében sajnos már nem olyan szerencsés, Jennifer Anistonnal öt év után szakított, egészen pontosan jelenlegi neje, Angelina Jolie miatt, aki idén ősszel váratlanul beadta a válási papírokat és hat gyermeküknek is kizárólagos felügyeletet kért.

Bradet az elmúlt hónapokban komolyan meghurcolták, vádolták, drog- és alkoholfüggőséggel, azzal, hogy veri a gyermekeit, majd most, hogy ezek alól tisztára mosták a nevét, gyermekeiért folytat szélmalomharcot és nagyon úgy tűnik, nem jön a kedvező fordulat.

A hálaadás után, melyet csemetéi nélkül töltött a színész, most születésnapját is magányosan ünnepli majd, sőt, úgy fest karácsonykor sem ölelheti magához a lurkókat.

Ennek ellenére, ő Brad Pitt, biztosak vagyunk benne, hogy talpra fog állni, na meg abban is, hogy jó ítélet születik a bíróságon.

.