Madonna 51 évesen sem használ Photoshopot

2010.05.06. 10:12

Az énekesnő új fotói egy interjút kísérnek. A szakértők szerint a fotókat nem manipulálták, de a fényekkel azért játszottak.

Madonna 51 éves

Egy hosszabb interjút adott Madonna az Interview Magazin számára. A beszélhetést egy fotósorozat és egy – a fotózást illusztráló - reklámvideó is kíséri.
 
Az énekesnő többek között arról számol be, hogy az utóbbi időben a filmezés teljesen leköti az idejét és az energiáját, a zene teljesen háttérbe szorult, bizonytalan, hogy készít-e még egyáltalán lemez.
 
Madonna 51 éves
 
A beszélgetés tartalma mellett nagy feltűnést keltettek a kísérőfotók is.
 
Míg korábban Madonna – illetve a mögötte álló gépezet - gyakran élt a Photoshop adta lehetőségekkel, a szakemberek szerint a mostani sorozat mellőzi ezt a lehetőséget. Többek között fehérneműs felvételek némelyikén látszik a harisnya okozta bevágás.
 
Madonna fehérnemű
 
Az is kétségtelen, hogy a most 51 éves énekesnőnek nem sok titkolnivalója van a teste körül, hiszen – ahogy kommentár is megjegyzi – még most is megirigyelheti sok, feleannyi idős sztármodell. Igaz, rafinált megvilágítás – no és a beállítások, a kereszt és a többi kellék – sokat hozzátesz a vizuális és egyéb izgalmakhoz.
 

A közelmúltban nagy feltűnést keltett, hogy a 29 éves Britney Spears megjelentette néhány fotójának a retusálatlan változatát.
 
Az interjú és a teljes fotósorozat: Interview Magazin
.