Másokon segíteni a legnagyobb öröm! (A szombathelyi MSZP sajtóközleménye)

2012.01.02. 13:07

Másokon segíteni a legnagyobb öröm!

Az előrejelzések szerint 2012 is nehéz év lesz a családok számára. A kormány megfontolatlan gazdasági „szabadságharca” a perifériára taszítja az országot, sokan munkahelyüket, lakásukat és teljes egzisztenciájukat veszítik el emiatt. A hitelesek a megemelkedett törlesztőrészleteik, a munkaadók az egyre magasabb adóterheik, a munkavállalók pedig csökkenő, elértéktelenedő fizetésük miatt sodródnak egyre kilátástalanabb helyzetbe.

A nehéz időkben a szolidaritás, az egymásra figyelés egyre fontosabb, ezért arra kérünk mindenkit, hogy lehetőségeihez mérten segítse a rászorulókat. Segítsünk egymáson, ki-ki lehetősége szerint. Legyen szó tűzifáról, párszáz forintos adományról, esetleg egy ételcsomagról. Az egyházak, alapítványok, a Karitász és a Vöröskereszt is fogadja adományaikat.

A Magyar Szocialista Párt Szombathelyi Szervezete is várja azok felajánlásait, akik nehéz helyzetbe került embertársaikon akarnak és tudnak segíteni.

Az eddig beérkezett adományokból egy héten belül ételosztást és élelmiszer csomagosztást fogunk tartani. Szeretnénk ilyent többször is rendezni az évben. Kérjük, segítse munkánkat!

A gyűjtés helye: Szombathely, Berzsenyi Dániel tér 2/b (MSZP városi iroda)

További információ: +3694/311-068

Dr. Ipkovich György
városi elnök

Dr. Czeglédy Csaba
városi képviselő

Gyebrovszki János
városi képviselő

.