Megújult a büki Hotel Piroska

2012.08.30. 10:54

A büki Hotel Piroska*** superior szállodában 2012. augusztus végén lezárult Új Széchenyi Terv turisztikai szolgáltatások fejlesztése programja, melynek köszönhetőn a 20 éves jubileumát ünneplő szállodában egy nagyszabású fejlesztés valósult meg.

A büki Hotel Piroska*** superior szállodában 2012. augusztus végén lezárult Új Széchenyi Terv turisztikai szolgáltatások fejlesztése programja, melynek köszönhetőn a 20 éves jubileumát ünneplő szállodában egy nagyszabású fejlesztés valósult meg.

A legnagyobb változás a szálloda szobáit érintette, melyek teljesen megújultak hagyományőrző, ízléses berendezésekkel. A speciális igényeket szem előtt tartva:antiallergén szobák himalájai sófallal, akadálymentes illetve állatbarát szobák is létesültek.

A hotel mind a 92 szobájában a mai igényeknek megfelelő ingyenes WLan internetelérést biztosít.

Piroska Hotel

Az infrastrukturális beruházáshoz kapcsolódóan a wellness-kínálat bővítéséhez felnőtt- és gyermekkerékpárok, gyermekszállító utánfutó, kerékpár tandem, elektromos roller, nordic walking botok kerültek beszerzésre valamint egy, a gyors és egészséges fogyást elősegítő kavitációs ultrahangos zsírbontó készülék.

www.hotelpiroska.hu

2012-ben a Hotel Piroska**** Bük 20 éves jubileumát ünnepli, ebből az alkalomból szállodánk megújulva várja vendégeit.

Az Új Széchenyi Terv állami támogatás segítségével a Vitái szárny 33 szobája teljesen új arculatot kapott, a Wellness szárny szobái részleges felújításra kerültek.


A szobák felújításával párhuzamosan szállodánk főbejárata, külső homlokzata és fogadótere is megújult. Új Lobby bár várja vendégeinket és bővült a wellness szolgáltatások köre (többek között speciális gyermek- és felnőtt kerékpárok kölcsönözhetők).

SZOBÁINKAT ÉRINTŐ ÚJDONSÁGOK:

SUPERIOR kategóriába az alábbi szobák kerültek:
•40-49 szobák a földszinten -58-68 szobák az 1. emeleten «77-88 szobák a 2. emeleten A Superior szobák felszereltsége: modern szobák új bútorzattal-kényelmes ágy komfort matraccal, a szobák egy részében kanapéval, új szőnyegezés és függönyök, LCD TV műholdas Tv csatornákkal, bőröndtartó, új fürdőszoba zuhanykabinnal, beépített hajszárítóval, kozmetikai tükörrel és szaniterekkel. Minden szoba lifttel megközelíthető. Ezek a szobák SUPERIOR szobaként felár megfizetésével foglalhatók.

A Vitái szárnyban 6 antiallergén szoba (sófallal) és 2 akadálymentes szoba is kialakításra került. Az akadálymentes szoba igény esetén felár nélkül, az antiallergén szoba Superior-felár megfizetésével foglalható. (Wellnessrészlegünk továbbra sem alkalmas mozgássérült vendégek fogadására.)

STANDARD kategóriában a következő 56 szoba marad:
• a Wellness-szárny szobái (14-37)
• a Vitái szárny minden emeletének utolsó 8 szobája (50-57; 69-76; 89-95)
• az étterem feletti szobák (1-11)

Reméljük, hogy új Superior szobáink az Önök tetszését is elnyerik. Sok szeretettel köszöntjük szállodánkban és kellemes pihenést kívánunk!

A Hotel Piroska***+ Bük csapata

.