A magyar celebpár és az angol hercegi pár házassága is válságba került

2016.07.28. 07:37

Legalábbis erről írnak a lapok.

Amíg férje, Hajdú Péter a Balaton Soundon szórakozott, Sarka Kata elköltözött - írta meg a Bors.

A lap emlékeztet: Sarka gyermekeivel hetek óta külön él Hajdú Pétertől.

A kép forrása: Bors / Vadnai Szabolcs

Most a házaspár lakóhelyén a szomszédok arról számoltak be, hogy a feleség költöztetők segítségével szállíttatta el a holmikat, sőt, az irodáját is kiürítette. 

Sarka Katát megkereste a Bors, de ugyan nem cáfolta a lap értesüléseit, nem kívánt a részletekről beszélni.

Hajdú Péter viszont csütörtök késő délelőtt Facebook-oldalán az alábbiakat közölte:

A hír igaz, válságban a házasságom! Megkérem a kollégákat és az újságírókat, hogy tartsák tiszteletben, hogy nem akarok róla beszélni. Volt idő, amikor örömmel osztottam meg életem boldog vagy kevésbé boldog pillanatait. Most viszont más a helyzet! Életem ezen szakaszát egyedül illetve a feleségemmel kell megoldanunk, nincs szükségünk sem a sajtóra sem ellendrukkerekre. Köszönöm megértéseteket! 

Azt már a Ripost írta meg, hogy újabb dolog utal arra, hogy probléma lehet Katalin hercegné és Vilmos herceg kapcsolatában: a hercegné ugyanis két közös gyermekükkel előzetes egyeztetés és a férje nélkül Franciaországba utazott. 

A kép forrása: Instagram

Vilmosnak az elkövetkező hetekben nincs halaszthatatlan hivatalos kötelezettsége, a családjával tarthatott volna. További furcsaság, hogy Katain hercegné hivatalosan a palotának sem jelentette be az elutazást.

A lap felidézi: Vilmos már nyilvánosan is "beszólogat" feleségének, Katalin pedig jól láthatóan flörtöl a környezetében lévő férfiakkal

.