Heti horoszkóp: október 31-től november 6-ig

2016.10.30. 18:41

A Mérlegnek most nem érdemes versenyeznie az ellenfelével, mert alulmaradhat, a Skorpiónak nagy kihívással kell szembenéznie, a Vízöntőnek szerencsére jut ideje a magánéletére is. Ön mennyire hisz a horoszkópokban?

Kos (március 21.-április 20.)
Tart attól, hogy a munkahelyén nem lesz népszerű, ha elmondja a véleményét, ezért inkább visszahúzódik, amit nagyon jól tesz. Most nem ésszerű konfrontálódni.

Bika (április 21.-május 20.)
Egyre nehezebben viseli a rendkívül nagy nyomást, pedig még nem lélegezhet fel. Sőt minden erejét összeszedve kitartóan küzdjön hőn áhított célja elérése érdekében.

Ikrek (május 21.-június 21.)
Úgy véli, hogy nem is találkozhattak volna jobb időben a párjával, hiszen a szíve nyitott egy új ismeretségre. Egyelőre az esze azt súgja, hogy ne szőjön nagy álmokat.

Rák (június 22.- július 22.)
Idáig könnyedén játszott a szerelemben, de már érzi, hogy szorul a hurok és végre lépnie kellene. Nem akar semmit elkapkodni, de ebből még komoly konfliktusa is lehet.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Nem tervezi átadni a “trónusát”, pedig sokan pályáznak rá. Elhatározza, hogy megmutatja a riválisainak az oroszlán körmeit. Magabiztos, nem tart semmitől sem.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Ígéretesen indul egy üzleti kapcsolata, amiből még sokat profitálhat, de a megfelelő fellépésen sok múlik. Még akkor is mutassa magát magabiztosnak, ha közel sem az.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
Nem érdemes versenyeznie ellenfelével, mert sajnos egész biztos, hogy alul marad. Mivel olyan eszközöket vet be, ami igen csak távol áll a tisztességes viselkedéstől.

Skorpió (október 23.-november 21.)
Nagy kihívással kell szembenéznie, de ez ne késztesse meghátrálásra. Megpróbálják csőbe húzni, de szerencsére semmi esélyük sincs egy céltudatos Skorpióval szemben.

Nyilas (november 22.-december 21.)
Legyen óvatos a közlekedésben, mert akkor is megsérülhet, ha gyalogosként vesz részt a forgalomban. Otthonában is legyen nagyon körültekintő, mert könnyen eleshet.

Bak (december 22.-január 20.)
Jókedvű és kiegyensúlyozott és ez a kapcsolatában is hasznára van. Rég nem élt át olyan felejthetetlen romantikus napokat, mint ezen a héten. Ez a csoda sokáig eltarthat.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
A munkája mellett szerencsére jut ideje a magánéletére is. Használja ki ezt a szélcsendes időszakot és fordítson minél több időt a családjára. A testedzést se hanyagolja el.

Halak (február 20.-március 20.)
Szeretne elvonulni a külvilágtól és kicsit egyedül lenni, ami nem baj. De fontos, hogy a szeretteivel is tudassa, nehogy viselkedését félre értsék, mert igénylik a társaságát.

 

 

.