A Bak ne akarja kisajátítani a párját - napi horoszkóp 2016. november 16.

2016.11.16. 07:53

Az Oroszlán most ne saját magában keresse a hibát, a Mérleg kevéssé energikus a mai napon, a Vízöntő nyugodtan kockáztathat a szerelemben.

Kos (március 21.-április 20.)
Magabiztos és céltudatosan halad előre, így a sikert biztosra veheti. A felmerülő problémákra most nagyon hamar megtalálja a tökéletes megoldást és máris új lehetőségeken töri a fejét. A sikerrel járó, javuló anyagi helyzete újabb ötletek megvalósítására ösztönzi. Kos jegyűként keresi és élvezi is a kihívásokat, nem az a típus, aki hamar feladná az elképzelését.

Bika (április 21.-május 20.)
Meglévő tudását érdemes frissíteni legyen az nyelvtudás, vagy egyéb megszerzett ismeret. Kényelemszeretetből ne üljön a babérjain, hanem vágjon bele egy új tanfolyamba, és akár egy eddig egészen ismeretlen területre is elmerészkedhet. Itt a vissza nem térő alkalom, hogy a legtitkosabb tervét és vágyát is megvalósítsa, mert a Jupiter bolygó pártfogásába veszi.

Ikrek (május 21.-június 21.)
Lelki bánatára közel sem a fölösleges vásárolgatás a gyógyír. Természetesen megérdemel valami vigasz ajándékot, hiszen azok segítségével jobban és sokkal hamarább gyógyulnak a sebek. Ám a fájdalom fokmérője ne az ajándék drágasága vagy mennyisége legyen. Jobban jár, ha a pénzét nem pazarolja, mert a bánat elmúlik, viszont a pénze miatt főhet a feje.

Rák (június 22.-július 22.)
Ne halogassa feladatai elvégzését, hanem vegyen erőt magán és a lehető leggyorsabban fejezze be. Minél tovább húzza az időt, annál jobban fogja nyomasztani. Sőt akár bűntudata is lehet, amiatt, hogy képtelen erőt venni magán. A letargikus hangulatot ne hagyja magán eluralkodni, hanem épp ellenkezőleg, szedje össze magát, meglátja, nagy kő esik le a szívéről.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Most ne önmagában keresse a hibát, hiszen mindet megtett, amit csak tehetett. Szívét és a lelkét is kitette és talán ez volt a baj. A párja valószínűleg teljesen természetesnek vette, hogy minden az ölébe hullik és minden vágya azonnal teljesül. Oroszlán jegyűként igazán nagyvonalú, de azért ne hagyja magát kihasználni. Igaza van, ha némi viszonzást is elvár.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Úgy gondolja, hogy napestig sorolhatná a párja hibáit, de megfogadja barátja tanácsát, hogy ne tegye, mert ezzel nem sokra megy. Biztos, hogy vérig sértené a hibái felemlegetésével, és a kritizálással. Problémáját inkább beszélje meg vele, és azonnal ne zúdítsa rá az elégedetlenségét. Képzelje magát a helyébe, egészen biztos, hogy nem repesne a boldogságtól.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
Kevésbé energikus a mai napon, de ettől még nem kell elkeserednie. Lehet, hogy rengeteg a munkája, és szeretné hamar elvégezni, de ami nem megy, azt nem kellene erőltetni. Ossza be az idejét, hogy jusson belőle pihenésre is. Csak a legsürgősebb ügyeit intézze el, ami nem annyira fontos, azt halassza máskorra. Újult erővel, és kipihenve hamarább végez.

Skorpió (október 23.-november 21.)
Egyre jobban kezd kifáradni, ami nem csoda, hiszen túlságosan magasra rakta a lécet. Amikor munkáról van szó, nem ismer lehetetlent, képes a kimerülés határáig dolgozni. Minden vágya, hogy a karrierje felfelé íveljen, s hogy egyre magasabbra jusson a ranglétrán. Vigyázzon az egészségére, mert a pénzzel nem veheti meg az egészségét, a boldogságot.

Nyilas (november 22.-december 21.)
Hamar megfizeti az árát, ha a saját feje után megy. Érdemes lenne lassítania, és újra átgondolni, hogy mitévő legyen. Az önfejűség vagy a makacsság ebben az esetben sem vezet jóra. Ne szégyelljen tanácsot kérni és főleg megfogadni az olyan emberektől, akik reálisabban gondolkodnak. Nyilas jegyűként időnként lelkesültségében hajlamos elrugaszkodni a földtől.

Bak (december 22.-január 20.)
Kedvese barátjával kapcsolatban, még ha nem is nagyon szimpatikus, akkor se mondja el a véleményét, mert ezzel komolyan megbánthatja a párját. Fogadja el, hogy neki fontos, és jól megérti magát vele. Neki is szüksége van társaságra, valakire, akivel megoszthatja a gondjait. Ne akarja csak magának kisajátítani, mert a birtoklási vágy sohasem vezet jóra. Inkább keressen ön is új barátokat.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
A szerelemben érdemes kockáztatnia és mindent egy lapra feltenni, főleg, ha az illető a zsánere. Ha nem tudja kiverni a fejéből, akkor Ámor nyila észrevétlenül eltalálta a szívét. A bolygóállások miatt hiába is próbálná elfelejteni, vagy bezárni a szívét, mert erre az esélye szinte a nullával egyenlő. A szerelem nagyon jó dolog, és az elején nem, csak később fájhat.

Halak február (február 20.-március 20.)
A győzelemre nem sok esélye van, ha már mindjárt az elején feladja a harcot. Abban ne reménykedjen, hogy minden munka nélkül eléri célját. Csak hiú ábrándokat kerget, ha kényelmesen hátradől, és nem tesz meg mindent azért, hogy az álma valóra váljon. A sors a legtöbbször nem ad semmit ingyen, és inkább azt jutalmazza meg, aki kitartó, és képes a küzdelemre.

.