A Bikának nem érdemes feleslegesen harcolnia - napi horoszkóp 2016. november 23.

2016.11.23. 07:52

A Bak barátságos viselkedése ellenére sem éri el a célját, az Oroszlán ellenállhatatlan rohammal szeretné meghódítani a kiszemeltjét, a Vízöntő végre tisztázhat néhány dolgot a kedvesével.

Kos (március 21.-április 20.)
Egyre erőteljesebben szeretne beavatkozni az egyik családtagja döntésébe, pedig ezzel nem éri el, amit akar. Engedje, hogy a saját feje után menjen, és ha rossz döntést hoz, akkor tanulhasson a hibájából. Még, ha merő jó szándékból óvja még a széltől is, ezzel nem a javát szolgálja éppen ellenkezőleg. Inkább okos tanácsokkal lássa el, ha igényli, de csakis akkor. 

Bika (április 21.-május 20.)
A legjobban akkor jár, ha elfogadja a feltételeket, függetlenül attól, hogy igaza van vagy sem. Nem érdemes fölöslegesen harcolni, mert csak a rövidebbet húzza. Tulajdonképpen, ha jól belegondol, akkor nem is jár olyan rosszul, sőt hosszútávon kimondottan előnyös lehet. Higgye el, hogy a mostani hátránya csak átmeneti és hamarosan ismét az élre fog kerülni. 

Ikrek (május 21. – június 21.)
Olyan álmokat kerget, aminek nincs sok köze a valósághoz, mégis reménykedik benne. Hiába mondogatják az ismerősei, hogy a tervének semmi köze sincs a valósághoz, még sem tudja eltéríteni senki sem és jobb belátásra bírni. Végül saját maga lepődik meg a legjobban, hogy a vágya mégis hamarosan valóra válik. Ezek szerint mégis vannak még csodák. 

Rák (június 22. – július 22.)
Komoly számításokat végez, hogy tudná az anyagi helyzetét jobbá tenni. Sajnos jó, ha beletörődik, hogy hiába oszt és szoroz, mert a mai nap nem kedvez az anyagi gyarapodásnak. Ezért ne kezdjen bele pénzügyi manőverekbe és ne kockáztassa a pénzét szerencsejátékokban sem. Legyen egy kicsit türelemmel és a Fortuna Nagyasszonya újra önre mosolyoghat. 

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Ellenállhatatlan rohammal szeretné meghódítani a kiszemeltjét, de ezzel a mentalitással kudarcra van ítélve. Érdemes lenne még gyorsan egy új taktikát kidolgoznia, hogy győzelmet arathasson. Nagyon sokat számít főleg az ismerkedés elején, hogyan mutatkozik be, és milyen benyomást kelt a másik szemében. Mindenképpen használnia kellene az emberismeretét. 

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Képes szívvel- lélekkel kiállni, azért akit szeret, legyen ez a családja vagy valamelyik barátja. Minden követ megmozgat érdekükben és nem sajnálja a pénzét és az idejét sem, ha segítségre szorulnak. Jószívűsége közismert és örömét is leli benne, ha másokon segíthet. Meg sem fordul a fejébe, hogy viszonzást várjon, még akkor sem, ha saját maga szorul segítségre. 

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Tudja, hogy végre valahára egyértelműen és nyíltan kellene beszélnie, és nem köntörfalaznia, mert azzal csak megnehezíti a helyzetét. Lehet, hogy nem akar senkit megbántani, ám hiába húzza az időt, egyszer mégis szembe kell néznie a problémákkal. Lelke mélyén tudja, hogy jobb lenne minél hamarább túl lenni rajta, de még nem képes erőt venni magán. 

Skorpió (október 23. – november 21.)
Fordítson különös figyelmet a táplálkozására, hogy elkerülhesse az kellemetlen emésztési panaszokat. Önuralomra mindenképpen szüksége van, mert időnként le kell mondania kedvenc ételeiről, hogy kímélje a máját és az epéjét. Amennyiben elég türelemmel és önfegyelemmel rendelkezik, akkor szinte észrevétlenül átvészelheti ezt az átmenetileg nehéz időszakot. 

Nyilas (november 22. – december 21.)
Hivatalos ügyek intézésekor sikerül jól felbosszantani magát, de az idegeskedés ellenére végül eléri célját. Igazságérzete nem engedi meg, hogy kérelmével ne a megfelelő módon foglalkozzanak. Ám okos és megalapozott érvelésével sikerül a saját malmára hajtani a vizet és sikerrel járnia. Igyekszik hamar túltenni magát a dolgon és az otthonában nyugalomra lelni. 

Bak (december 22. – január 20.)
Barátságos viselkedése ellenére sem éri el a célját, s ez rendkívül elkeseríti. Az bántja a legjobban, hogy képes volt zokszó nélkül önmagát háttérbe szorítani és mégsem értékelik az igyekezetét. Igaz, hogy talán nem tudja magát olyan könnyedén és ékes szavakkal kifejezni, ahogyan azt szeretné, de ha valaki jó szándékkal áll a dolgokhoz, akkor ez nem jelenthet akadályt. 

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Kedvező változás várható a kapcsolatában és ezt érdemes kihasználnia. Végre tisztázhatnak néhány dolgot a kedvesével, amire idáig nem voltak képesek. Fontos, hogy tartsa szem előtt, a szerelmük forog kockán. Ne a hiúságát vagy sértettségét helyezze előtérbe. A megbocsájtásra való képtelenség amellett, hogy nem jó tulajdonság, még csökkenti a békülés lehetőségét.   

Halak (február 20. – március 20.)
Szerencsésnek mondhatja magát, ha nem kell jogi ügyekkel foglalkoznia, mert akkor komoly bonyodalmaktól kímélheti meg magát. Ám, ha mégis elkerülhetetlen, akkor legyen nagyon körültekintő még akkor is, ha jelentős haszonra tesz szert. Ugyanis a Neptunusz bolygó miatt zavaros helyzetre és a kelleténél jóval hosszabb ügyintézésre számíthat.

.