A Halaknak sürgősen változtatnia kellene a stílusán - keddi horoszkóp

2016. november 15.

2016.11.15. 07:37

A Bika nem ért egyet a családtagjaival és nem is hajlandó engedni az igazából, a Szűz mostani találkozása egy életre szóló barátság lehet, a Skorpió akkor éri el a célját, ha lépésről-lépésre halad.

Kos (március 21.-április 20.)
Munkahelyén az új kollégája teljesen felkavarja a régóta meglévő állóvizet. Hiába is tagadja, kénytelen beismerni önmagának, hogy az akarata ellenére túlságosan a hatása alá került. Próbálja leplezni az érzelmeit, de minél inkább szeretné eltitkolni, annál több hibát követ el. Legjobb, ha megpróbál természetesen viselkedni, az még minden helyzetben bejött.

Bika (április 21.-május 20.)
Nem ért egyet a családtagjaival és nem is hajlandó engedni. Makacsul köti az ebet a karóhoz, mert biztos benne, hogy igaza van. Elhatározza, hogy inkább törik, de nem hajlik, és abban reménykedik, hogy majd a szerettei fognak meghátrálni. Rosszul teszi, hogy ennyire csökönyösködik, mert a bolygóállások nem kedveznek a hiú ábrándok kergetésének.

Ikrek (május 21.-június 21.)
Könnyen és gyorsan tanul, amihez a szorgalma is hozzájárul, ezért nem okozhat gondot egy tanfolyam vagy tovább képzés elvégzése. Alaposan gondolja át, hogy mennyit veszíthet, ha visszautasítja a felettese felkérését. Igaz, hogy átmenetileg kevesebb szabadidővel rendelkezhet, de amennyiben ügyesen megszervezi a napjait, akkor mindenre jut majd idő.

Rák (június 22.-július 22.)
Amennyiben könnyedén alkalmazkodik az új körülményekhez, akkor a beilleszkedése is sokkal gyorsabban megy. Való igaz, hogy a jól felépített csigaháza védelmet nyújt, de most mindenképpen el kell hagynia. Próbálja ki, ne féljen, mert legtöbbször az újdonság elfogadásával csak nyer. Különben is, a kudarcot nehezen viseli, és sokáig nem tudja megemészteni.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Nagyon fontos, hogy ne csak eljátssza, hanem mélyen is élje át azt a szerepet, amivel szeretné meghódítani a kiszemeltjét. Oroszlán jegyűként kiváló színészi adottságokkal rendelkezik, ezért nem eshet nehezére egy élethű alakítás. Óriási a tét, mert a győzelme forog kockán, meg persze a boldogsága is, hiszen igen komoly reményeket táplál az illetővel szemben.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
A mostani találkozás egy életre szóló barátság kezdete lehet. Ne zárkózzon el arra hivatkozva, hogy rendkívül elfoglalt, így alig van ideje. Néhány találkozás és egy rövid beszélgetés, és máris tudni fogja, hogy érdemes-e tovább is tartania a kapcsolatot az illetővel. Igaz, hogy van elég dolga a munkája mellett, de néha biztos jól esik egy jó ízű beszélgetés valakivel.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
Nem ajánlatos minden munkát elvállalnia, mert nem fogja bírni se fizikailag, se idegileg. A jegyében járó Jupiter bolygó miatt túlzott optimizmusra hajlamos, és nem képes felmérni tettei következményeit. Úgy érzi, hogy nincs lehetetlen, és az útjába kerülő akadályt játszi könnyedséggel legyőzi. Csak óvatosan! Az elbizakodottság most sem vezet jóra.

Skorpió (október 23.-november 21.)
Akkor éri el a régóta dédelgetett célját, ha lépésről-lépésre halad. Az idővel most érdemes lenne jó viszonyt ápolnia, mert a fölösleges kapkodással elronthat mindent. A türelem rózsát terem tartja a mondás, ezért érdemes ehhez tartania magát. Igaz nem könnyű türelmesnek lennie, főleg, ha tudja, hogy mennyire közel van a cél. Csak némi kitartás szükséges.

Nyilas (november 22.-december 21.)
Ameddig nincsenek bizonyítékai, addig ne hozakodjon elő a párjánál a kételyeivel. Úgyis csak vita lenne belőle, még azt is mondhatja, hogy alaptalanul vádaskodik. Igen kellemetlen helyzetbe kerülhet, ha csak rémeket lát, sőt még a bizalmát is elveszítheti. Most időre és némi leleményességre van szüksége, hogy végére járjon a dolognak és megnyugodjon.

Bak (december 22.-január 20.)
A barátja segítségét nyugodt szívvel elfogadhatja, mert nem kér érte cserébe semmit. Ne is próbálja erőltetni, hogy fogadjon el valami komoly ajándékot, mert a lelkét mélyen megsebezheti. Segítsége őszinte, és nem csereüzletnek tekinti. Ezért felejtse el azt az elméletét, hogy mindenért fizetnie kell. Ez az ellenpélda is bizonyítja, hogy azért a pénz nem minden.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Kollégája piszkálódását ne vegye annyira a szívére, mert nem önnek szól. Valószínűleg különféle problémai vannak, amire még nem találja a megoldást. Nem tudhatja, hogy milyen gondokkal kell megküzdenie, hiszen nem beszél róla. A munkatársai közül legyen ön az, aki megpróbál közeledni hozzá és őszintén érdeklődni a gondjai után. Lehet, hogy csak erre vár.

Halak február (február 20.-március 20.)
Sürgősen változtatnia kellene a stílusán, mert a környezete könnyen félreértheti a viselkedését. Lehetséges, hogy nem is veszi észre vagy nem is figyel arra, hogy milyen hangsúllyal adja elő a mondanivalóját és csak a végeredményt érzékeli. Amennyiben nem szeretne folyamatosan magyarázkodni, vagy gyakran elnézést kérni, akkor lépnie kell.

.