A Kos kérjen fizetésemelést - napi horoszkóp 2016. november 24.

2016.11.24. 07:45

A Nyilas alig győzi, annyi a munkája, Szűz mostanában kicsit túl sokat költ luxus dolgokra, a Mérleg életében a szerelem most mindennél fontosabb.

Kos (március 21.-április 20.)
Komoly szaktudással rendelkezik, mégsem fordítja a saját hasznára. Kérjen fizetésemelést vagy, ha nem kapja meg, akkor keressen egy jobban fizető munkahelyet. Arra hiába vár, hogy a felettesei maguktól nagyvonalúak lesznek, ha eddig nem értékelték a munkáját. Ne legyen szégyenlős, és ne tétovázzon, amikor önmagáért kiáll, hiszen ön is pénzből él. 

Bika (április 21.-május 20.)
Kár a rosszindulatú megjegyzéseken annyit rágódnia, mert a közmondás is azt tartja, hogy akinek nem inge, az ne vegye magára. Fontos, hogy tudja mi az igazság, és azzal is tisztában van, hogy teljesen fölösleges lenne magyarázkodnia. Inkább tegye túl magát rajta és nevessen az egészen. Amennyiben ezen az úton jár, akkor hamar visszakozót fújnak az áskálódok. 

Ikrek (május 21. – június 21.)
Az egészséges versenyszellem kimondottan hasznos, mert újabb és újabb teljesítményre ösztönzi. Azonban, ha már semmi másra nem képes összpontosítani csak a munkájára és a pénzkeresés játssza főszerepet az életében, akkor alaposan érdemes lenne önvizsgálatot tartania, hogy valóban jó az út, amin jár. Sohasem késő változtatni, az egészsége legyen az első.

Rák (június 22. – július 22.)
A lelkiismeret furdalása miatti álmatlanságát és az éjszakai nyugtalanságát ne a rendszeresen szedett altatóval próbálja ellensúlyozni. Azzal nem oldja meg a gondját, csak legfeljebb elodázza, ami a lehető legrosszabb megoldás. Minél hamarább nézzen szembe a problémával és tisztázza a helyzetet a párjával. Meglátja, hogy majd mennyivel jobban telik az éjszakája. 

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Mindenképp érdemes egy vizsgálatra elmenni, ha a látása már nem a régi vagy az éjszakai vezetés során nem olyan magabiztosan vezet, mint eddig. Nem érdemes halogatni az orvos felkeresését, mert a szem nem játék és nagyon sok múlik a tökéletes látáson. Az is lehet, hogy csak egy jó szemüvegre van szüksége, vagy lehet, hogy az életben valamit nem akar meglátni? 

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Mostanában kicsit túl sokat költ luxus dolgokra, de úgy gondolja, mint ahogy a mondás tartja, hogy ha lúd, akkor legyen kövér. Különben is rengeteget dolgozik, ezért időnként megérdemli, hogy kissé könnyelmű legyen és kényeztesse magát. Fontosnak tartja a pénzt, de azért sohasem esik át a ló túlsó oldalára, ezért a párjának sem kellene most a pénz miatt aggódni. 

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Az életében most a legfontosabb a szerelem és nagyon boldog, mert sokáig nélkülöznie kellett az életében. Reméli, hogy a mostani kapcsolata hosszú ideig, de azt sem bánná, ha örökké tartana. Persze tisztában van vele, hogy minden múlandó, de ennek ellenére igyekszik, hogy a boldogsága ne csak egy gyorsan tovaillanó pillangó legyen. Igaz, hogy kettőn áll a vásár. 

Skorpió (október 23. – november 21.)
Nyugodtan elfogadhatja az illető közeledését, hiszen nem rossz szándék vezérli, csak szeretné jobban megismerni. Ne tételezzen fel semmit és ne gyártson elméleteket, egyszerűen engedje, hogy jobban megismerhesse. Utána majd úgyis kialakul a véleménye róla, és akkor el tudja dönteni, hogy folytassa a kapcsolatot, vagy végleg fejezze be. Az is lehet, közös lesz az útjuk. 

Nyilas (november 22. – december 21.)
Alig győzi, annyi a munkája és emiatt jogosan főhet a feje. Az idegeskedés vagy a morgolódás teljesen felesleges, mert csak saját magát okolhatja, mert túlvállalta magát. Azt hitte, hogy a teljesítőképessége határtalan, annak ellenére, hogy már többször megtapasztalta, hogy ez közel sincs így. Most már sajnos csak egy dolgot tehet, megpróbálja okosan beosztani a napjait. 

Bak (december 22. – január 20.)
Okos tanácsával nagy segítségére van az egyik barátjának, aki élete nehéz időszakát éli meg. Nem engedi, hogy teljesen kilátástalannak lássa az életét és éleslátásával táplálja benne a lelket. A saját tapasztalatából tudja, hogy az ismeretlen út, amire lépnie kell, csak elsőnek tűnik ijesztőnek. Később még akár sokat profitálhat is belőle, ha képes új életet kezdeni.  

Vízöntő (január 21. – február 19.)
A túlságosan szenvedélyes kapcsolata egyre jobban kezdi nyomasztani. Ami még a szerelem elején boldogságot hozott, az mostanában közel sem lelkesíti annyira. Szeretné valahogy az érzéseit és a véleményét megosztani a kedvesével, de fogalma sincs, hogyan kezdjen hozzá. Igen kényes területre tévedhet, és könnyen félreérthetik egymást, amit el akar kerülni. 

Halak (február 20. – március 20.)
Már bánja, hogy elmondta a véleményét a kollégájának, mert bár nem lépett feltámadóan, de fogalma sincs, hogy mi járhat a fejében. Sajnos ismeri már annyira, hogy tartania kell tőle, mert nem az az ember, aki könnyedén túlteszi magát a dolgokon. Legszívesebben leharapná a nyelvét, amiért előbb beszélt és csak utána gondolta át a tettének a következményeit.

.