A Mérleg ne hagyja, hogy az önsajnálat legyőzze - napi horoszkóp 2016. november 28.

2016.11.28. 08:43

A Bak nem úgy áll a dolgokhoz, ahogyan kellene és ezt a főnöke is észreveszi, a Bika számára ez a nap is egyhangúan indul, a Skorpió nyugtalan és nem találja a helyét.

Kos (március 21. – április 20.)
Sikeresen telik a napja és ezt annak köszönheti, hogy képes a feladataira összpontosítani. A jegyében járó Uránusz bolygó következtében gyors reagálás jellemzi, ami kimondottan hasznára válik, amikor döntenie kell.  Ragyogó intelligenciájának köszönhetően hamar túljár a riválisai eszén. A remek ötleteit viszont tartsa meg magának, nehogy mások valósítsák meg. 

Bika (április 21. – május 20.)
Ez a nap is egyhangúan indul nincs, ami megzavarná a lelki nyugalmát, de később találkozhat valakivel, aki iránt azonnal vonzalmat érez. Igyekszik nem sok jelentőséget tulajdonítani az érzelmeinek, pedig rosszul teszi, ha nem akar tudomást szerezni róluk. Ugyanis az elfojtott vágyak előbb vagy utóbb, mint a vulkán hatalmas erővel törhetnek fel. 

Ikrek (május 21. – június 21.)
Majd szétveti a méreg, mert úgy érzi, hogy kihagyta élete legjobb lehetőségét. Pedig fölösleges mérgelődnie, mert inkább nyer vele, mint veszít, de erre csak később jön rá. Akkor viszont már a szerencse fiának érzi magát, és áldja a sorsot, amiért nem hagyta, hogy a vesztébe rohanjon. Minden rosszban van valami jó, ahogy a mondás tartja, és ez most is igaz. 

Rák (június 22. – július 22.)
Kapcsolatában kimondottan jól érzi magát és vonzalma a partnere iránt egyre jobban mélyül. Ez annak is köszönhető, hogy nem érzi veszélyeztetve a saját önállóságát. Rák jegyűként az érzelmeit gazdagon kifejezésre tudja juttatni, mert mély érzésű és szeret gondoskodni másokról. Szerencsésnek tarthatja magát, mert párja képes tolerálni a gyakori hangulatingadozását. 

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
A gyors problémamegoldó képességének köszönheti, hogy sikeresen veszi az akadályokat, és ezzel elkerül egy komolyabb anyagi veszteséget. A lehető legrosszabbkor jött volna, és nagyon érzékenyen érintené, ha a pénztárcája tartalma megcsappant volna. Fontos tervet dédelget, és az elképzelése gyors megvalósításához, ezért bizony minden fillérre szüksége van. 

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Az útjába kerülő akadályokat ne tartsa véglegesnek, és ne akadályozzák abban, hogy a célja eléréséért mindent elkövessen. Túl szép lenne az élet, ha még a kis úját sem kéne megmozdítani, s máris sikert sikerre halmozna. Még a mesében is komoly próbákat kell kiállnia a legkisebb fiúnak, de reménykedjen, mert neki sikerül, így ön is biztos győzni fog. 

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Szerelmi bánatra most legjobb a munka, ezért okosan teszi, ha munkájába temetkezik. Gyors gyógyulásra csak akkor számíthat, ha nem hagyja, hogy önsajnálata vagy az indulatai uralják a lelkét. Próbáljon optimistán állni a dologhoz, mert lehet, hogy jobb már nélküle. Talán most még nem így látja, de idővel az is előfordulhat, hogy örül, hogy így alakult. 

Skorpió (október 23. – november 21.)
Nyugtalan és nem találja a helyét, emiatt még az élő fába is beleköt. Pedig vigaszra és némi biztatásra lenne szüksége, de ezzel a magatartással inkább ellenségeket szerez, mint segítőket. Lássa be, hogy így nem oldódik meg a problémája, sőt csak még újabbakat szerez a meglévőkhöz. Egy rövid sétával vagy kisebb testmozgással gyorsan kieresztheti magából a mérgét.   

Nyilas (november 22. – december 21.)
Felgyorsulnak az események, de nem képes követni őket, mert a gondjai lekötik minden energiáját. Pedig szívesen megszabadulna tőlük, és csak élvezné az életet. Okát sajnos csak önmagában keresse, mert olyan helyzethez ragaszkodik, amiből inkább menekülnie kellene. Amíg nem értékeli reálisan az tetteit, addig ne is reménykedjen, hogy rendeződnek a dolgai.  

Bak (december 22. – január 20.)
Nem úgy áll a dolgokhoz, ahogyan kellene és ezt a főnöke is észreveszi. Mérgelődnie vagy megsértődnie fölösleges, mert ha őszinte akar lenni magához, akkor be kell ismernie, hogy nem tett meg mindent. Mivel nem a kedvére való a feladat, amit el kell végezni, ezért megpróbált csak félgőzzel dolgozni. Sajnos kockázatot, de még örülhet, hogy csak ennyi veszteség éri.   

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Irigyei számából pontosan le tudja mérni, hogy milyen jó döntést hozott, amikor a párját választotta. Idáig csak csendben áskálódtak rosszakarói, de most már nyíltan hangot adnak epés megjegyzéseiknek. Engedje el a füle mellett, ne hagyja, hogy kettőjük közé állhassanak, mert még a vak is látja, hogy ez a céljuk. Kapcsolatuk erős, mert az égben köttetett. 

Halak (február 20. – március 20.)
Az egyik kollégája igyekszik bevágódni a főnökénél, ami rendkívül bosszantja. A mérgelődése oka, hogy mást mond a munkatársai előtt és egészen mást a főnöknek. Megérzései azt súgják, hogy jó messzire kerülje el, ha jót akar magának, de mivel sok a közös a munkájuk, ezért nem veheti semmibe. A kiszolgáltatottság érzése miatt legszívesebben új állás után nézne.

.