A Nyilas hagyjon időt a dolgok megemésztésére - napi horoszkóp 2016. november 19.

2016.11.19. 08:35

A Rák szívesen elhalasztaná ezt a napot, de nem lehet, a Szűz csak akkor tudja elkerülni a konfliktusokat, ha kimondja, amit gondol, a Mérlegnek pedig önmagához kell őszintének lennie.

Kos (március 21.-április 20.)
Hirtelen változás várható az életében és ez elsősorban a baráti kapcsolatait érinti. Régi és idáig jól működő barátságok szakadhatnak meg, amit kénytelen fájó szívvel tudomásul venni. Valószínűleg ezeknek a kapcsolatoknak most járt le az idejük, ezért fölösleges lenne erőltetni őket. Majd új barátságok szövődnek, a régieket próbálja meg elengedni.

Bika (április 21.-május 20.)
Az új kedvteléséhez elég sok pénzre van szükség, de mivel örömét leli benne és nagyon kellemes kikapcsolódást nyújt, ezért megteremti rá a pénzt. Mások érthetetlenül állnak az elfoglaltsága előtt, de egyáltalán ne izgassa magát emiatt, és ne is foglalkozzon velük. Mindenkinek más az érdeklődési köre, és mindenkit más dolgok izgatnak, de ettől kerek a világ.

Ikrek (május 21.-június 21.)
Legyen résen, mert valaki a hálót már kivetette önre, és ha nem elég józan, akkor könnyen belesétálhat a tudatosan felépített csapdába. Ennek az illetőnek olyan erős a vonzása, hogy érte képes lenne a nyugodt életét felborítani és meggondolatlanul felégetni maga körül mindent. Minden körülményt mérlegeljen és a holnapra is gondoljon, ne csak a mára.

Rák (június 22.-július 22.)
Szívesen kitörölné az életéből a mai napot, mert olyan embereket kell elviselnie, akiknek a társaságát egyetlen porcikája sem kívánja. Sajnos nem tud mit tenni, mert ebből a találkozóból semmi indokkal sem lehet kibújni. Esélye sincs arra, hogy megússza, ezért vágjon jó képet az egészhez. Szemlélje optimistán a dolgot, mert ezen a napon is túl lesz.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Muzikális és művészetkedvelő, ezért válasszon olyan programot, ami kielégíti az érdeklődési körét. Vigye magával a párját vagy a gyerekeit, de, ha más az elképzelésük a szabadidejük eltöltéséről, akkor ne erőltesse a közös programot. Engedje, hogy mindenki a saját szája íze szerint töltse el a napját és szervezzen programot, de azért az esti vacsorát töltsék együtt.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Csak akkor tudja elkerülni a konfliktusokat, ha azonnal nem mondja ki, amit gondol. A véleményét igyekezzen magában tartani, még akkor is, ha meg van győződve róla, hogy igaza van. Tartózkodjon a kritizálástól, vagy az epés megjegyzésektől, hiszen mindenkinek lehet eltérő véleménye, ízlése. Tartsa magát ahhoz, hogy nem látok, nem hallok és nem beszélek.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
Itt az ideje, hogy végre őszinte legyen önmagához, és beismerje, hogy beleszeretett valakibe. Egy percig se hezitáljon, hogy találkozzon vele vagy se, hiszen arra vágyik, hogy láthassa. Még véletlenül se gondolja meg magát, hanem élvezze a vele töltött perceket. Vénusz, a szerelem bolygója a pártfogásába veszi, és a segítségével megszilárdíthatja a kapcsolatukat.

Skorpió (október 23.-november 21.)
Ne legyen telhetetlen, ne várja el, hogy társa minden kívánságát azonnal teljesítse. Ne fűzzön túl sok reményt ahhoz se, hogy a csillagot is lehozza az égről, annak ellenére, hogy valamikor még a kapcsolatuk elején megígérte. Hiszen az évek múltával már egészen más szelek fújnak. Azon viszont érdemes lenne elgondolkodnia, hogy mivel járhat a kedvébe.

Nyilas (november 22.-december 21.)
A legtöbbször optimista és lelkes, élvezi a kihívásokat, de most mintha kevésbé lenne vállalkozó kedvű. Igaz, hogy a Szaturnusz bolygó gátolja az az extrovertáltabb tulajdonságait, így emiatt önbizalma megcsappanhat. Valóban időt kell hagynia a dolgok megemésztésére, de ugyanakkor el kell engednie a régi dolgokat, hogy valami új lehetőség jöhessen az életébe.

Bak (december 22.-január 20.)
Mindig sikert vár önmagától és nem elégszik meg a félmegoldásokkal. Pihenő napján ne foglalkozzon a munkahelyi gondjaival vagy a megvalósítandó terveivel, hanem próbáljon meg lazítani. Még ha nem is megy el otthonról, akkor is pihenjen, olvasson vagy hallgasson zenét, mert a zene örömet és nyugalmat nyújthat. A mai napon végre tegye azt, amihez kedve van.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Vízöntő jegyűként leginkább a hidegben érzi elemében magát, ezért ősszel sem lehet oka panaszra. Töltsön minél több időt a szabadban, mert a természetben a szabadságszerető lelke megújul. A negatív bolygó állások miatt nagy a megfázás esélye, ezért öltözzön melegen, de rétegesen. Ám, ha a párja nem kedveli a hideget és inkább melegre vágyik, tegyen a kedvére.

Halak (február 20.-március 20.)
Rendkívül érzékeny a lelke, de a mai napon fogadja meg, hogy nem fog megsértődni. Probléma, konfliktus mindig adódik, nem szabad mindent annyira a szívére venni. Igyekezzen felülemelkedni a bántó megjegyzéseken is, bár az is lehet, hogy nem is azok, csak annak hiszi. Ne legyen olyan, mint egy mimóza, hanem inkább élvezze, hogy családjával együtt lehet.

.