A Nyilas ne kerülgesse a forró kását - napi horoszkóp 2016. november 17.

2016.11.17. 08:20

Az Oroszlán könnyen elveszítheti párja bizalmát, a Mérleg egyre biztosabb abban, hogy jól választott, a Skorpió tudatosan halad a célja felé és a munkájára összpontosít.

Kos (március 21.-április 20.)
Nyitottsága az új dolgok iránt lehetővé teszi, hogy bátran belevágjon olyan feladatokba is, amitől az emberek nagy többsége meghátrálna. Mivel lételeme, hogy az élen járjon és kitűnjön a tömegből, ezért jogosan reménykedhet a sikerben. Azért, hogy a célját elérje, tegyen mindent félre, ami hátráltatná a terve végrehajtásában. Dinamizmusa most is nagy segítség.

Bika (április 21.-május 20.)
A jóság és a szeretet hosszú távon kifizetendő, ezért érdemes lenne kedvesebb lenni az egyik közeli rokonával szemben. Legyen elnéző vele szemben és próbáljon meg felülemelkedni a problémákon. Ahhoz, hogy nyugalom költözzön az otthonába, engednie kellene, már csak a saját érdekében is. Lehet, hogy az illető nem könnyű eset, de talán, mégis megváltozik.

Ikrek (május 21.-június 21.)
A mostani nehéz időszakot nem könnyű túlélni, de ezen is hamarosan túl lesz. Sajnos vannak olyan helyzetek, ami elviseléséhez nagyon sok lelkierő kell. Fontos, hogy elfogadja a jelent és ne lázadozzon ellene, hanem bízzon a jövőben. Optimizmusa, most is nagy segítségére lesz. Mivel a dolgokon már nem tud változtatni, ne eméssze magát.

Rák (június 22.-július 22.)
Rendkívül családszerető, mindig óvja és félti a szeretteit. A családtagjaiért mindig kiáll, ami dicsérendő, de ebben az esetben most mégse tegye. Ugyanis csak adná alájuk a lovat, holott egyáltalán nincs igazuk. Legyen határozott és igazságos, mert az elfogultsága elindíthat egy olyan lavinát, ami újabb problémák forrása lehet. Viselkedésével pozitív példát mutathat.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Vágyik egy biztos pontra az életében, ezért ne vegye félvállról a kapcsolatát. Mert könnyen elveszítheti a párja bizalmát, ha csak a saját érdekeit nézi. Bármennyire is nehezére esik, időnként szorítsa háttérbe önmagát, hogy a párja is kibontakozhasson és a vágya valóra válhasson. Igaz, hogy a szeretetet nem szabad méricskélni, de törekedjen, az adok-kapok egyensúlyára.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Ne keseredjen el, ha első alkalommal nem tudja az eddig ismeretlen feladatát tökéletesen elvégezni. Mindenhez idő kell, ahogy egy új ismeret elsajátításához is. A mondás úgy tartja, hogy a gyakorlat teszi a mestert. Ezért ne hibáztassa, vagy ami rosszabb, ne ócsárolja magát, mert azzal csak az önbizalmát csökkenti. Higgye el, hogy a dicsérettől szárnyakat fog kapni.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
Egyre jobban biztos benne, hogy jól választott, mert a kedvesével rendkívül jól érzi magát. Remekül tudnak együtt tevékenykedni és mindent képesek megbeszélni egymással őszintén. Igaz a nagy próbatétel, az együttélés még hátra van, de bízik benne, hogy ha igyekeznek alkalmazkodni, akkor minden rendben lesz. A szíve is azt súgja, hogy nem fog csalódni.

Skorpió (október 23.-november 21.)
Tudatosan halad a célja felé, és csak a munkájára összpontosít. Igényli, hogy a munkájában örömet találjon, ezért a mostani feladata nagyon a kedvére való. Annyira elmerül a munkájában, hogy szinte kizárja a külvilágot. Így azt sem veszi észre, hogy nincs ideje a magánéletére, pedig akadnának szép számmal jelentkezők, akik szívesen közelebbről is megismernék.

Nyilas (november 22.-december 21.)
Ne húzza az időt, hanem vágjon mindjárt a közepébe. Mondja el, ami a szívét nyomja, és ne kerülgesse a forró kását. Minél később tisztázza a dolgokat, annál jobban felgyűlik a szívében az indulat, ami teljesen váratlanul bármikor kirobbanhat. A helyzetet csak tovább rontja azzal, ha akár a tágabb környezetében olyan valakire zúdítja mérgét, aki teljesen ártatlan.

Bak (december 22.-január 20.)
Mint mindig, most is jó ötletekkel áll elő, amit nagyra értékelnek a felettesei. A munkatársai is szívesen fogadják a kezdeményezéseit. Attól azonban óvakodjon, hogy az elképzeléseit egyedüli jónak tartsa. Nem szabad túlságosan a szívére venni és megsértődnie, ha mások esetleg mást javasolnak vagy új ötlettel állnak elő. Legyen mindig kész az együttes tevékenységre.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Csökkenteni tudja a feladataival való lemaradását, ha semmi mással nem foglalkozik, csak a munkáját helyezi előtérbe. Mindenképpen szedje össze magát, különben a gondjai csak egyre jobban szaporodni fognak. Törekedjen arra, hogy fegyelmezze a gondolkodását és ne engedje, hogy most a gondolatai elkalandozzanak. Persze nehéz, ha nagy ő került a központba.

Halak (február 20.-március 20.)
Minél hamarabb igyekezzen lezárni a folyamatban lévő ügyet, hogy a lelki egyensúlya végre helyre álljon. Amennyiben szükséges némi kompromisszumot is köthet, ha csak ezen múlik a megoldás. Most ne csak a sikert tartsa szem előtt, és a győzelmet, hanem elsősorban az egészségét. Mert a folyamatos idegeskedés nem tesz jót sem a gyomrának, sem pedig a szívének.

.