A Nyilas nehezen tudja visszafogni a gyanakvását - napi horoszkóp 2016. november 18.

2016.11.18. 08:41

A Bika egy csapásra hódít meg valakit, az Ikrek nehéz időszakot él át, a Skorpió családi válságát csak elmélyíti a sértődöttség.

Kos (március 21.-április 20.)
Lételeme a mozgás, az unalmat vagy a semmittevést nehezen viseli. Mégis kevesebbet mozog mostanában a kelleténél, ezért ne csodálkozzon azon, ha hirtelen néhány kilót felszed magára. A túlzott energiabevitelt csak a rendszeres mozgással tudja ellensúlyozni, de az éhezés kifejezetten káros. Ugyanis sokkal idegesebb és ingerültebb lesz a koplalástól.

Bika (április 21.-május 20.)
Egy csapásra sikerül meghódítania a szíve választottját, de a gyors siker miatt azért még ne bízza el magát. Vegye figyelembe azt a mondást, hogy könnyebb valakit meghódítani, mint megtartani. Lehet, hogy a hódítás nagymestere, de ez édeskevés egy komoly és tartós kapcsolat kialakításához. Ám, ha csak a győzelemre törekedett, akkor jobb, ha nem lép tovább.

Ikrek (május 21. – június 21.)
Most sajnos minden teher a vállát nyomja, de ez így természetes, hiszen a párja halaszthatatlan kötelességei most minden idejét elrabolják. Mivel tovább már nem terhelhető, ezért egy időre át kellene vállalnia az eddigi feladatait. Most mind a ketten nehéz időszakot élnek át, de éppen ezért össze kell fogniuk. Ne felejtse el, hogy ez máskorra is érvényes.

Rák (június 22. – július 22.)
Igen vendégszerető, de ha túlzásokba esik, akkor könnyen a templom egere sorsásra juthat. Nem fontos egy kis baráti összejövetel miatt egy egész lucullusi lakomát rendeznie, hiszen egy jó ízű beszélgetésre jönnek és nem lakodalomba. Főleg, ha estére hívja meg őket, nem szükséges a bőséges étkezés.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Oroszlán jegyűként vezetésre született, de ha a népszerűségét szeretné megőrizni, akkor tudnia kell kompromisszumot is kötni. Csak akkor fogadják el a javaslatait és követik az utasításait, ha nem csak parancsolgat vagy utasítgat, hanem igyekszik ügyelni a stílusára is. Ugyanis egy udvarias kérésnek, még ha határozottan is teszi, könnyebben tesznek eleget.

Szűz (augusztus 23. -szeptember 22.)
Amennyiben egy követ fújnak a párjával, akkor nincs olyan ember, aki kapcsolatukat szét tudná szakítani. Pedig mostanában egyesek igyekeznek próbára tenni szövetségük szilárdságát, de szerencsére egyelőre nem járnak sikerrel. Nem érti, hogy miért teszik, de a napnál is világosabb, hogy irigylik a boldogságukat. Ne engedjék, hogy végül győzzenek.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
Bármennyire szép otthonra vágyik, most nem időszerű lakásfelújításra adni a fejét. Kissé elkésett már vele, hiszen a hideg időjárás nem kedvez a különféle munkálatoknak. A komoly felújításnak, de még a festésmázolásnak is a kellemes meleg és száraz időjárás a kedvező. Sajnos már nem tud mást tenni, mint jövő tavaszig elfelejteni az ötletét.

Skorpió (október 23.-november 21.)
A sértődöttség nem segíti, inkább csak elmélyíti a válságot a családjában. Nem könnyű, de érdemes lenne belátnia, hogy ebben az esetben nincs igaza. Mivel csak a saját szemszögéből ítéli meg a dolgokat, ezért a probléma ésszerű megvitatására nem sok az esély. Senkinek sem jó, ha az otthonában folyamatosan a robbanáshoz közeli háborús helyzet van.

Nyilas (november 22.-december 21.)
Nehezen tudja visszafogni a gyanakvását, ezért jobb, ha minél előbb tiszta vizet önt a pohárba. A zöldszemű szörnyeteg, a kínzó féltékenység nagyon kellemetlen állapot, és ha már nem tud szabadulni tőle, akkor lépnie kell. Ne rébuszokban, hanem nyíltan beszéljen a gondjáról a kedvesével, hogy végre megnyugodhasson. A végtelenségig azonban ne feszítse a húrt.

Bak (december 22.-január 20.)
Nem mindenkit enged közel magához, mert kissé zárkózott és az önvédelmi rendszere nagyon erős. Ez nem mindig előnyös, de ebben az esetben kifejezetten hasznára válik, hiszen így jóval kevesebb támadás érheti. Látszólag kevésbé magabiztos, de az érzelmi páncélja alatt kitartás és céltudatosság rejtőzik, amivel remekül boldogul az életben. Ahogy most is.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Ismerőse igen jól értesültnek mutatja magát, de ne üljön fel a látszatnak, mert ez csak a látszat. Így szeretne tekintélyt szerezni magának, hogy azután manipulálhasson másokat. Nem kell aggódnia, mert  időben fog megtudni mindent, és a valóban fontos információkhoz hozzá fog jutni. Nem érdemes álhírekkel idegesíteni magát és szorongani.

Halak február (február 20. -március 20.)
A családi légkör változása azonnal meglátszik a hangulatán, mert nehezen tudja leplezni akár a bánatát, akár az örömét. Most viszont mindenképpen próbáljon erőt venni magán és a munkahelyén háttérbe szorítani az érzelmeit, hogy ne legyen gondja belőle. Tágabb környezete előtt is titkolja el, mert nem tartozik rájuk, és nem tudhatja, kivel áll szemben.

.