A Rák haragosokat szerezhet magának - napi horoszkóp 2016. november 22.

2016.11.22. 08:10

Az Ikrek sokkal hatékonyabban tud dolgozni, ha örömmel végzi a feladatait, a Szűz igazán meggyőző tud lenni, a Mérleg nem érzi túlságosan jól magát, de most nem lazíthat.

Kos (március 21.-április 20.)
Mindennél jobban vágyik a sikerre, de tenni érte valahogy nincs sok kedve. A mai napon inkább csak élvezné az élet kellemes oldalát, mint keményen harcolna a célja eléréséért. Némi pihenésre és édes semmit tevésre vágyik, és az ellen sem lenne kifogása, ha ehhez partnere is akadna. Úgy dönt, hogy a napját feláldozza a kedvtelésének, de holnap bepótol mindent.

Bika (április 21.-május 20.)
Könnyedén alkalmazkodik a körülményekhez, mert tudja, hogy ezzel sokkal többre megy. Hosszútávra tervez, és ehhez a szokásosnál rugalmasabbnak kell lennie. Úgy gondolja, hogy az áhított cél megéri, hogy rugalmasan gondolkodjon. Tisztában van vele, hogy makacsul ragaszkodik az elképzelésével, akkor anyagilag is veszteség érni. Így viszont győzelmet arathat. 

Ikrek (május 21. – június 21.)
Sokkal hatékonyabban tud dolgozni, ha örömmel végzi a feladatait. Mivel nincs más választása, ezért a panaszkodás vagy a sóhajtozás helyett koncentráljon a munkájára. A munkatársaiban ne az ellenségeit lássa, hanem igyekezzen együttműködni velük, a közös cél érdekében. Igaz, hogy a bolygó állások most nem kedveznek kompromisszumkötésnek, de mégis próbálja meg.

Rák (június 22. – július 22.)
Mások megbízásából még véletlenül se cselekedjen és intézkedjen, mert csak kellemetlensége lehet belőle. Fölösleges elvállalnia olyan feladatot, amihez semmi köze, viszont szerezhet jó pár haragost magának. Szép dolog, hogy őszinte segítőszándék vezérli, de jobban teszi, ha ebbe az ügybe nem avatkozik bele. Sokkal ésszerűbb, ha most csak a saját útját járja. 

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Nincs könnyű helyzetben, mert nehezen tudja eldönteni, hogy a szívére hallgasson vagy az eszére, amit a pénztárcája bán a legjobban. A hangulatára erősen rányomja a bélyegét, hogy nem biztos a dolgában és a pénze is fogyóban van. Ami nem azt jelenti, hogy anyagi téren komoly gonddokkal kellene megküzdenie, de hullámvölgyekkel mindenképp számolnia kell. 

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Olyan meggyőző tud lenni, hogy mindent elér, amit csak akar. Sikerről idáig csak álmodozott, de most már egyre közelebb érzi magához. Egyre jobba látja, hogy jó döntést hozott, és nagyon örül annak, hogy nem hallgatott másokra. Pedig először az ötletüket kitűnőnek és megvalósíthatónak tartotta, de az idő bebizonyította, hogy jobb, ha csak saját magára hallgat. 

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Nem érzi túlságosan jól magát, de most nem lazíthat, mert mindenhol helyt kell állnia. Nem csak a munkahelyén számítanak a munkájára, hanem a családjában is szükség van a segítségére. Abban reménykedik, hogy valahogy kibírja a mai napot és talán holnap már nem lesz annyi feladata. A lelke mélyén tisztában van vele, hogy bizony túl sokat vállal magára. 

Skorpió (október 23. – november 21.)
Nagyobb türelemre van szüksége, hogy elkerülje az összeütközést a környezetével, mert ösztönösen cselekszik, és az érzelmei irányítják. Próbálja meg elfogadni a párját olyannak amilyen és a cselekedetei mögött ne rossz szándékot tételezzen fel. Gondolja át, hogy némi igazság biztosan lehet a véleményében és igyekezzen elfogadni és aszerint cselekedni. 

Nyilas (november 22. – december 21.)
Gondolja meg százszor is, hogy mit mond, vagy mit cselekszik, mert könnyen eljátszhatja a társa bizalmát. Egy meggondolatlanul odavágott szó vagy éles megjegyzéssel könnyen vérig sértheti, és sok időbe telhet, amíg megbékíti. Azzal pedig végképp nem lehet tisztában, hogy idáig már mennyi sérelmet raktározott el, s mikor fog végleg betelni a pohár nála. 

Bak (december 22. – január 20.)
Hiába szeretné kitörölni az szívéből az illetőt nem fog sikerülni, mert már jó mélyen befészkelte oda magát. A legjobb, ha nem tiltakozik ellene, hanem elfogadja, hogy ennek így kell lennie. Különben sem tehet egyenlőre semmit, mert a könnyelműségének most issza meg a levét. Mivel nem volt elég óvatos és nem tett lakatot a szívére, így kénytelen beadni a derekát. 

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Helyesen teszi, hogy egyre magasabbra teszi a mércét, mert így könnyedén megfelel a kihívásoknak. Hasznára válik az is, hogy folyamatosan tanul a hibáiból, és nem másokat okol a tévedéséért. Az új és újabb célok kitűzése életben tartja becsvágyát, amivel előbbre tud jutni az életben. Arra azonban ügyeljen, hogy mások útját a saját érdekében ne keresztezze. 

Halak (20. március 20.)
Ne érezze kellemetlennek, hogy szüksége van az illető segítségére, még akkor is, ha úgy érzi, hogy ezzel a tekintélye csorbát szenved. Kénytelen beletörődni, hogy van, amit mások jobban tudnak, vagy nagyobb ismerettel rendelkeznek. Ebben az esetben nem szabad hiúsági kérdést csinálnia az ügyből, mert túlságosan sokat veszíthet azzal, ha csúszik a határidővel.

.