A Ráknak tényleg szükséges párja minden lépését ellenőriznie? - napi horoszkóp 2016. november 26.

2016.11.26. 08:25

A Nyilas remek napra számít, az Oroszlán vérig van sértődve, a Bika elhatározza, hogy hamarosan befejezi a kapcsolatát.

Kos (március 21.-április 20.)
Igyekezzen beletörődni, hogy nem minden a kedve szerint alakul. Hiszen időnként engednie kell, mert nem csak a saját akarata érvényesülhet. Próbáljon alkalmazkodni, bármennyire nincs kedve hozzá, hiszen nem lenne jó az egész napját feszült légkörben tölteni. Mostani kompromisszum kötésének is meg van az előnye, mert legközelebb a saját vágya valósul meg. 

Bika (április 21.-május 20.)
Elhatározza, hogy hamarosan befejezi a kapcsolatát, mert leköti minden szabadidejét. Igényli az érzelmi biztonságot, de a jóból is megárt a sok. Már előre őrül a végre visszakapott szabadságának, de arra nem gondol, hogy a boldogsága nem tart sokáig.  Ugyanis egészen mást mond a szíve és mást az esze, s mire lépnie kell rájön, hogy nagyon rossz lenne egyedül.

Ikrek (május 21. – június 21.)
Amennyiben nem szeretne lemaradni az esti programjáról, akkor mindenképpen össze kellene szednie magát. Le kellene győznie a fáradtságát és úrrá lenni a lustaságán. Való igaz, hogy egyik sem könnyű feladat, de a cél érdekében mindenképpen rá kell vennie magát. Bár maradhat otthon is, de akkor később már hiába is mérgelődne, hogy rossz döntést hozott.  

Rák (június 22. – július 22.)
Ajánlatos megfontolnia minden lépést, ha nem szeretné, hogy a párja ne legyen egy önálló személyiség. Gondolja át, hogy valóban szükséges ennyire féltenie, és ellenőriznie minden lépését vagy cselekedetét. A kedvese tiltakozása jogos, ezért eszébe se jusson megsértődni, vagy duzzogni. Ne keltsen benne bűntudatot azért, mert folyamatosan nem gondoskodhat róla. 

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Vérig van sértődve, mert a legjobb barátjában kellett csalódnia. A szíve mélyén biztos volt benne, hogy a barátja teljes mellszélességgel kiáll az érdekében. Már csak betyár becsületből is elvárta, hogy mindenki előtt hangoztassa, hogy mennyire igaza van. Úgy érzi, hogy szívébe tőrt döfött és a hiúságán is csorbát ejtett, mert nem volt képes valótlanságot állítani.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Tökéletesen tisztában van vele, hogy a családja önzetlenségének köszönheti, hogy csak a munkájának élhet, de egyre jobban érzi, hogy ez nem mehet így tovább. Nagyfokú igazságtalanság lenne, ha nem lenne tekintettel az ő vágyaikra és elhatározza, hogy egy közös utazással meglepi őket. Az időpontot is kinézte már, és alig várja, hogy ezzel helyrehozza a hibáját.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Most, hogy kicsit jobban mennek a dolgai és sikeresebben veszi az akadályokat a pénztárcája is megtelik. Ám ennek ellenére ne bízza el magát és ne feledkezzen meg a régi hűséges barátairól, akik kéznél voltak, amikor a segítségükre volt szüksége. Ne az anyagiakat és a jobb életkörülményeket helyezze előtérbe és főleg ne ezek alapján kössön barátságot. 

Skorpió (október 23. – november 21.)
Időnként szeret elvonulni a világ zajától, és egyedül lenni, hogy feltöltődhessen az otthonában, de most mégsem találja a helyét. Vidám társaságra, és szórakozásra vágyik, valamint pár órát eltölteni az élet forgatagában. Legyen óvatos annak ellenére is, hogy kívánságát a sors teljesíti, mert olyan kalandba is belesodródhat, aminek nem tudhatja, hogy mi lesz a vége. 

Nyilas (november 22. – december 21.)
Egy remek napra számít és meg is tesz mindent, hogy jól érezze magát a bőrében. Megfogadja, hogy nem foglalkozik fölöslegesen semmi olyan dologgal, ami elrontaná az örömét. Úgy gondolja, hogy minek rágódna és emésztené magát a problémáján, inkább elnapolja a döntését. Szeretne kikapcsolódni és végre lazítani egy kicsit a szerettei körében. 

Bak (december 22. – január 20.)
Hangulata az egyik végletből a másikba esik, ezért úgy gondolja, hogy jobb, ha egyedül tesz egy nagyobb sétát. Vágyik a természetben, mert érzi, a jó levegőn és csöndben a lelke megnyugszik. Mivel annyiféle gondolat kavarog a fejében, ezért szükségét érzi, hogy végre rendet rakjon köztük. Nagyon elégedett magával, hogy legyőzte a lustaságát és kimozdult otthonról.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Csalódás éri, ha laza napra számít, mert annyi fantasztikus élményben lesz része, hogy csak győzze majd kipihenni magát. Kedvese egész napos programot szervez, hogy boldoggá tegye, és bepótolja az elmulasztott együttléteket. Igaz, hogy lesi minden kívánságát, de úgy telezsúfolja a napját, hogy estére szinte már alig áll a lábán. Szólna, de nem akarja megbántani. 

Halak (február 20. – március 20.)
A szerencsével a mai napon kissé hadilábon áll, de emiatt nem szabad elkeserednie. Igaz, hogy Halak jegyűként a harmadik legszerencsésebb jegyben született, de ez nem az jelenti, hogy mindig és mindenben csak szerencsés lehet. Hiszen a szerencse is forgandó és vannak kimondottan örömteli napjai az életében. Sajnos ezt a napot nem sorolhatja azok közé.

.