A Szűz ezúttal is háttérbe szorította önmagát - napi horoszkóp 2016. november 29.

2016.11.29. 08:32

A Bak nagy lendülettel lát neki a feladatainak, a Skorpiónak nem úgy alakul a napja, ahogy előre beütemezte, a Halak munkakeresésbe fog.

Kos (március 21.-április 20.)
Szeretné visszaszerezni a jó pozícióját a párjánál, de nem tudja, hogyan fogjon hozzá. Biztos benne, hogy valami jó tündér segítsége jól jönne, hogy elsimítsa a nézeteltéréseket. Érzi, hogy nincs minden rendben kettőjük között és azt is tudja, hogy meglehetősen ludas is benne. Igyekszik mindent elkövetni, de attól tart, hogy az igyekezetével elronthat mindent.

Bika (április 21.-május 20.)
Ötlete megvalósításánál kicsit kevesebb ellenállásra számított, ezért már el is megy a kedve az egésztől. Az bántja a legjobban, hogy az elején még mindenki lelkesítette és remeknek találta az elképzelését, mégis, mikor nyíltan szólni kellett volna az érdekében, már jóformán senki nem vállalta a véleményét. Csalódása mélyen érinti, de igyekszik levonni a megfelelő tanulságot.

Ikrek (május 21. – június 21.)
Váratlan kiadásra kell számítania, de fogadja el, hogy ennek így kell lennie, mert olyan dologra kell kiadnia a pénzét, amit nem kerülhet el. Amennyiben van anyagi tartaléka, akkor kevésbé érzi húsba vágónak a kiadást, de ha nincs megspórolt pénze, akkor már nehezebb helyzetben van. Ennek ellenére elkeseredésre, pánikra semmi oka, mert lesz, aki segítsen.

Rák (június 22. – július 22.)
Rendkívül kreatív és az ötleteivel nagyban hozzájárul a munkája sikeréhez. Mindennél jobban vágyik rá, hogy bebizonyítsa ország – világ előtt rátermettségét, és győzelmet arasson. Becsvágya arra sarkallja, hogy a lehető legtöbbet kihozza magából, és nagyon nehezen emésztené meg, ha kudarcot vallana. Nyomot akar hagyni a világban és ez irányba jó úton halad.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Nem ért az időjárás-jósláshoz, de biztos benne, ha találkozik a Nagy Ö-vel, akkor kiderül az ég és rendkívül melege lesz. Mindenáron szeretné ezt elkerülni, mert nem akarja, hogy a kedvese lássa, hogy mennyire oda van érte. Bízik benne, hogy végig a kezében tudja tartani az irányítást és ura lesz a helyzetnek. Ám ahogy a dolgok most állnak, közel sem biztos benne.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Sajnos most a saját bőrén kell megtapasztalnia, az engedékenysége következményét, és hiába próbál már következetes lenni, esélyes sincs rá. Már csak tanulhat a hibájából, hogy hova vezet, ha mindig háttérbe szorítja magát. Most nem tud mit tenni, mint a sarkára áll és legközelebb a saját érdekeit nézi. A változás sok embernek nem fog tetszeni, és erre fel kell készülnie.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Csalódások sorozata éri a mai napon, amin nehezen teszi túl magát. Bántja az igazságtalanság, de tudomásul veszi, mert tudja, hogy minden borúra derű következik. Igaz, hogy egész másra számított, de elhatározza, hogy ha már így alakult, akkor sem fog szomorkodni. Semmiképpen nem azt nézi, hogy mit mondtak és miért, hanem, hogy ki mondta és mi a célja vele.

Skorpió (október 23. – november 21.)
Nem úgy alakul a napja, ahogy előre beütemezte, de egy percig sem bánja, hanem kifejezetten örül neki. Így legalább megszabadul néhány olyan kötelességétől, amit igaz, hogy megígért, hogy teljesíti, de valójában egyik porcikája sem kívánja. Ezek után mindjárt sokkal szebbnek látja a világot, s nincs olyan esemény, de olyan ember sem, aki ki tudná hozni a sodrából.

Nyilas (november 22. – december 21.)
Kénytelen belátni, hogy tévedett, de ez nem esik nehezére, mert emiatt kellemes csalódás éri. Csupa rosszat hallott valakiről, akinek a szimpátiájában azért a szíve mélyén reménykedett. Biztosan szomorkodna, ha csalódnia kellene benne, de főleg azért, mert idáig bízott az emberismeretében. Most viszont, hogy a rágalomnak fele sem igaz, már ki tárja felé a szívét.

Bak (december 22. – január 20.)
Frissen, nagy lendülettel lát neki a feladatainak, és az energikussága kitart egész nap. Nem érzi nyűgnek a munkáját, s nem véletlen, mert sorra kapja a dicséreteket, hiszen kitűnően oldja meg a váratlanul fellépő akadályokat. Kiváló munkájának köszönheti népszerűségét is, mert a kollégai örömmel kérnek tanácsot, ha problémájuk akad munkájuk során.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Az ígéret még csak ígéret, ezért nem kell túlságosan nagy jelentőséget tulajdonítani neki. Természetes, hogy kedves a szívének, hiszen régóta erre vágyik, de legyen résen, mert könnyen csalódás érheti. Mindig csak a jelenből induljon ki, és ne az álmait szövögesse, mert lehet, hogy az álom csak álom marad. Ám ha mégis valósággá válik, boldogságát meg fogja találni.

Halak (február 20. március 20.)
A munkahely változtatás nem is olyan könnyű, mint amilyennek az elején gondolta, és ez egyre jobban elkeseríti. Kezdi feladni a reményt, hogy valaha is talál egy kedvére való munkát. A gondját tovább fokozza, hogy konkrétan nem tudja, hogy mihez is kezdene. Még mielőtt gyorsan feladná, jobban tenné, ha végre tisztázná magában, hogy szíve mélyén mire vágyik.

.