Az Oroszlán véglegesen biztosíthatja helyét a párja szívében - napi horoszkóp 2016. november 30.

2016.11.30. 08:13

A Nyilas teljesítmény-orientált, emiatt éjt nappallá téve dolgozik, a Bika nyugodtságát, mintha elfújta volna a szél, a Kos úgy érzi, hogy a hullámok összecsapnak a feje felett.

Kos (március 21.-április 20.)
Úgy érzi, hogy a hullámok egyre jobban összecsapnak a feje felett, pedig csak egy kis szervezésre lenne szüksége. Amennyiben ügyesen beosztja az idejét, akkor nem kell kapkodnia, vagy ami még rosszabb idegileg kiborulnia. Ingerültségével sokat árthat önmagának és persze a környezetében élőknek is. A feletteseiről nem is beszélve. Még időben számoljon el tízig. 

Bika (április 21.-május 20.)
Nyugodtságát, mintha elfújta volna a szél, mert mindenbe belekap anélkül, hogy befejezné. Túlbecsüli magát és a teljesítő képességét, pedig ez nem vezet jóra. Ne akarjon mindent jobban tudni másoknál, mert könnyen egyedül találhatja magát. Fölényeskedésével és az okoskodásával könnyen megbánthatja a kedvesét is, ezért előbb gondolkodjon, csak utána cselekedjen. 

Ikrek (május 21. – június 21.)
Az orvos által felért gyógyszerben fontos, hogy megbízzon és higgye is el, hogy általa hamar meggyógyul. A bizalom, már fél gyógyulás, ne makacskodjon, mert a türelmetlenségével csak elnyúltja a felépülését. Nem szabad könnyelműen vennie a tüneteket, mert köztudott, hogy a kis bajból lesz a nagy. A cél érdekében adja be a derekát és hagyatkozzon orvosára. 

Rák (június 22. – július 22.)
Mindenképpen szeretné az érdekeit érvényesíteni, de mielőtt ajtóstul rontana a házba, legyen nagyon megfontolt. Fontos, hogy előbb gondolkodjon, és csak utána cselekedjen, mert ezzel elkerülheti a problémákat. Sokkal többre megy, ha türelmesen és a helyzetnek megfelelően cselekszik. Kerülje az indulatosságot vagy az akarata mindenáron való érvényesítését. 

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Véglegesen biztosíthatja helyét a párja szívében, ha figyelembe veszi a kívánságait és nem csak a saját elképzelését helyezi előtérbe. Mivel nem szeretné elveszíteni, ezért érdemes átgondolnia, hogy mennyire képes alkalmazkodni, hogy kettőjük között az összhang megmaradjon. Természetesen, ez nem könnyű feladat, mert önismeretet, és akaraterőt igényel. 

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Optimizmusa pozitív gondolkodással párosul, ami másokra is kihat. Szívesen időznek a társaságában, és élvezi is, hogy a társaság központja lehet. Nem bánná, ha mindig így lenne, mert nincs ellenére és szívesen hozzászokna a sikerhez. Mivel minden múlandó, ezért nem elégedetlenkedik, de már tudja, hogy mennyivel szebb a világ, ha nem nagyítja fel a problémákat. 

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Elhatározza, hogy felkeresi régi barátját, bár idáig igen neheztelt rá. Bántja, hogy barátságuk megszakadt, amiben vétlennek érzi magát, hiszen folyamatosan igyekezett keresni a társaságát.  Belátta, hogy ami nem megy azt teljesen fölösleges erőltetni, de már annyira hiányolja a társaságát, hogy alkalmazza a mondást, ha a hegy nem megy Mohamedhez..!

Skorpió (október 23. – november 21.)
Rendkívül aktív és gyors a mai napon, ami sajnos időnként kapkodásba csap át. Semmi sem lehet annyira sürgős, hogy balesetet okozzon másoknak vagy akár önmaga sérüljön meg. A kapkodással sorozatos hibákat is elkövethet, ami kijavítása, már nem kis feladatot igényel. Ügyelje rá, hogy a munkavégzésének legyen nyugodt ritmusa, úgy hamarább végez.  

Nyilas (november 22. – december 21.)
Teljesítmény orientált emiatt éjt nappallá téve dolgozik, anyagilag mindent megadhasson a szeretteinek. Nem kíméli önmagát, pedig, ha őszinte akar lenni magához, egyre fáradtabb. Nem szokása a panaszkodás, emiatt nem is vesz észre semmit a környezete, pedig jól tenné, ha lassítana kicsit. Mivel nem segíthetnek, ezért saját magának kell lépnie. 

Bak (december 22. – január 20.)
Hiába szeretné a boldogságra nincs külön recept, azt mindenkinek saját magának kell megtalálnia és elérni a lelki békéjét. Az érzelmi és az anyagi biztonságot egyaránt igényli, mégis időnként az érzelmeivel csak nehezen tud bánni. Kissé zárkózott típus pedig, ha az ösztöneire és az érzelmeire hallgatna, hamarább elnyerné a kedvese szívét és a szerelmét. 

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Nem vesztegetheti az időt, ha a kitűzött célját el szeretné érni. Nem könnyű fába vágta a fejszéjét, de kitartó munkával megvalósíthatja, amit eltervezett. Igaz, hogy nincs könnyű helyzetben, mert az égiek rendre akadályokat gördítenek az útjába, de nem reménytelen a helyzete. Csak akkor, ha még idő előtt feladja és visszafordul az útról. Eszébe se jusson megfutamodni.

Halak (február 20. – március 20.)
Vágyik az anyagi stabilitásra, de csak akkor éri el, ha képes visszafogni a költekezési vágyát. Fontosnak tartja az anyagi biztonságot, mégis hajlik rá, hogy a pénzt könnyelműen kiadja a kezéből. Hirtelen ötlettől vezérelve, olyan dolgokat is megvesz, ami teljesen felesleges és semmi szüksége sincs rá. Előfordul, hogy később megbánja, csak ritkán tanul a hibájából.

.