Új hódításon töri a fejét az Ikrek - napi horoszkóp 2016. november 20.

2016.11.20. 09:54

A Kos nem tud veszíteni, a Szűz szeret vendégül látni másokat, a Bak összerúghatja a port egy közeli rokonával.

Kos (március 21.-április 20.)
Nagy előnye, hogy képes mindenért keményen megküzdeni, és igazi harcos típus, de most ne pazarolja olyan cél elérésére fölöslegesen az idejét és az energiáját, ami nem vezet sikerre. Hátránya, hogy nem tud veszíteni, és nehezen viseli a kudarcot, ezért akkor is erőlteti a dolgot, amikor már semmi értelme sincs. Ebben az esetben nem szabad újra ebbe a hibába esnie.

Bika (április 21.-május 20.)
A mai napon nosztalgikus hangulatban van. Szívesen elmereng a párjával és együtt felidézik a múltat és emlékeznek a régi kellemes és szép élményekre. Visszavágynak azokra a helyekre ahol már valamikor jártak, és nagyon jól érezték magukat. Előveszik a régi fényképeket, és elhatározzák, hogy amint lesz egy kis idejük, visszatérnek oda, ahol jártak.

Ikrek (május 21.-június 21.)
Még mindig bántja az elszenvedett csalódás, de máris új hódításon töri a fejét. Igaz, hogy kiszemeltje még nincs, de a szokásos optimizmusával biztos benne, hogy nem kell sokáig várnia, és újra rátalál a szerelem. Nekilát a sportolásnak, mert bánatában túl sok édességet evett, s látványosan megnövekedett a derékbősége. De a hódításhoz formában szeretne lenni.

Rák (június 22.-július 22.)
Még alig ér haza az utazásából, de már új kirándulás szervezésén töri a fejét. Nyugtalan, sok a gondja és nehezen tud kikapcsolódni, de érzi, hogy szinte minden baja elmúlt, mert nagyon jót tett a környezetváltozás. Elhatározza, hogy ha törik, ha szakad, akkor is rábeszéli a családtagjait, hogy kelljenek útra ismét. Talán nem is kell őket sokat győzködni.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Döntő lépésre szánja el magát, mert elhatározza, hogy véget vet a már régen kihűlt kapcsolatának. Sokáig vacillált, de eddig mindig talált valami kifogást, amivel elodázhatta a döntést. Azonban a bölcs tanács, amit az egyik családtagjától kapott világossá tette, hogy nincs vissza út. Egészen megkönnyebbül, és megnyugszik. Ezzel nagy kő esik le a szívéről.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Rég nem látott barátaival találkozik, akik nagyon kedvesek a szívének. Örömmel tapasztalja, hogy az évek során barátságuk és szeretetük egymás iránt semmit sem gyengült. Reméli, hogy ezt az összejövetelt másik is követi majd. Mivel mindenki ezen a véleményen van, felveti, hogy megszervezi a következőt. Szeret vendégül látni másokat, ezért boldogan teszi.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
Amennyiben, ha lakáscserén töri a fejét, akkor kétszer is jól gondolja meg, mert Mérleg jegyűként a változások, de főleg a költözködés nagyon megviseli. Viszont, ha elszánt, vágjon bele és a szabadidejét szánja rá az ingatlanok megtekintésére. Igaz, hogy jó nagy fába vágja a fejszéjét, de ha elég kitartó, akkor lehet, hogy a mai napon megtalálja az álmai otthonát.

Skorpió (október 23.-november 21.)
Nem ilyen napra számít, mert bármihez kezd, az csak balul üt ki. A technika ördöge megvicceli, ezért gondjai akadnak a számítógépével és a telefonjával is. Jobb, ha nem idegeskedik, mert sajnos időnként érthetetlen okokból, de a technikai eszközök nem úgy működnek, ahogy kellene. Ez bárkivel megtörténhet. Szerencse hogy a gondok hamar megoldódnak.

Nyilas (november 22.-december 21.)
A mai napon olyan könnyelmű ígéretet tesz, amit nem tud, vagy inkább nem akar teljesíteni. Mégis vérig van sértve, amikor számon kérik az ígéretét. Igyekszik kibújni a felelősség alól, de ezzel csak olajt önt a tűzre. Dúl-fúl magában, mert nem erre számított. Sajnos mára már oda a nyugalom az otthonában, de legyen őszinte magához, nem ők a hibásak.

Bak (december 22.-január 20.)
Akaratossága, türelmetlensége miatt néhány kapcsolata szakító próba elé néz. Ez elsősorban a magánéletében okoz gondot és a megszakadásuk érzékenyen érinti. Összerúghatja a port egy közeli rokonával, de akár egyik családtagjával is. Önuralommal tudja csak ezt elkerülni, s ha nem sikerül a nyugalmát megőrizni, akkor igyekezzen helyreállítani a békét.

Vízöntő (január 21.- február 19.)
Az egyik ismerősét szeretné meglepni valami szép ajándékkal, és mindenképpen ki akar tenni magáért. Az ajándék, amit kinézett, igen drága, és már fogyóban a pénze, emiatt pedig el van keseredve. Higgye, el nem az számít, hogy milyen értékes az átadott ajándék, hanem, hogy milyen szeretettel adja. Meglátja, hogy a szerényebbet is értékelni fogja, hisz jó szívvel adja.

Halak február (február 20.-március 20.)
Az egész napos vásárlás után meglepően tapasztalja, hogy túlságosan leapadt a pénztárcája. Kissé túlköltekezett, mert a sok csábító ajánlat láttán nehéz volt visszafognia magát. Most főhet a feje, a meggondolatlansága miatt. Szereti, ha egyszerre több bevételi forrása is van. Ezért, hogy pótolni tudja a hiányt, lehet, hogy valami másodállás után kell néznie.

.