A Bak helyezkedjen várakozó álláspontra - napi horoszkóp 2016. december 14.

2016.12.14. 08:15

A Bika igyekszik az érzelmeit véka alá rejteni, a Rák mindenáron szeretne az élre törni, a Skorpiónak most nem esik nehezére az alkalmazkodás.

Kos (március 21. – április 20.)
A szavai szinte nyílvesszőként fúródnak a kedvese szívébe, mert meggondolatlansága miatt nem gondolja át, hogy mit okoz ezzel. A mai napon ingerültebb a kelleténél, emiatt könnyebben felidegesíthető. A párja nagy hibát követ el azzal, hogy nem veszi észre, hogy nincs jó passzban, és jobban tenné, ha későbben hozakodna elő a problémáival.

Bika (április 21. – május 20.)
Rendkívül fegyelmezett és igyekszik az érzelmeit véka alá rejteni, mert még nem tudja, hogy mitévő legyen. Egyenlőre nincs tisztában az érzelmeivel, és addig nem szeretne felelőtlen ígéreteket tenni. Bika jegyűként nagyon megbízható, de kissé lassan tud csak dönteni. Emiatt a türelmetlen, hevesebb természetű embereknek nehéz kivárni a végleges választ.

Ikrek (május 21. – június 21.)
Egyre jobban érzi, hogy talán könnyebben kijönnének egymással, ha külön és nem egy fedél alatt élnének. Ugyanis a tapasztalat azt mutatja, hogy a tartós együttélés esetén a béke akkor tartható, ha erős önfegyelmet és kontrollt alkalmaz. Ez hosszú távon igen fárasztó és rengeteg energiáját felemészt. Abban bízik, hogy a távolság majd lehűti az indulatokat.

Rák (június 22. – július 22.)
Mindenáron szeretne az élre törni, de a nagy igyekezetében ügyeljen arra, nehogy meg nem engedett eszközöket alkalmazzon. Sokkal nagyobb a tét, mint gondolná, és sokat veszíthet, ha a rövidtávon elért sikerért feláldozza a végső győzelmet. Gondoljon arra is, hogy csak egyszer veszítheti el a jó hírét, mert ettől kezdve már a hitelessége biztosan csorbát szenved.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Ebben az esetben beszéljen inkább kevesebbet és figyeljen oda, hogy mit mond. Ugyanis később könnyen kára származhat belőle, ha meggondolatlan kijelentéseket tesz. Nem könnyű a partnerével szót érteni függetlenül attól, hogy közös az érdekük. Ő ugyanis saját érdekét igyekszik előtérbe helyezni. Nem arra törekszik, hogy közös szekerüket tolja.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
A pozitív bolygóállás jelentős anyagi gyarapodást jelez, és ez igen kedvező a rafinált üzleti fogásokhoz, és fortélyokhoz. Ezért bátran éljen a kínálkozó lehetőséggel, és építsen ki előnyös üzleti kapcsolatokat. Végleges szerződést azonban még ne írjon alá, hanem előbb nagyon alaposan olvassa át, és csak akkor írja alá, ha mindent a lehető legnagyobb rendben talál.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Bensőséges harmóniában és egyet értésben telik az estéje, kedvesével tökéletes az összhang. Fárasztó nap után tudja, hogy ennél nagyobb ajándékot nem kaphat a sorstól. Szerelemre és romantikára vágyik és ebben lesz is része bőven. A harmóniát, a békés szeretetteljes együttélést viszont nem ajándékba, hanem feladatul kapja, és folyamatosan tennie kell érte.

Skorpió (október 23. – november 21.)
Szerencsére az alkalmazkodás most nem okoz gondot, ezért bátran kezdeményezheti a régóta szőnyeg alá söpört probléma tisztázását. Már idáig is túlságosan sokáig húzta az időt, pedig a gondok felbukkanásakor jobban tette volna, hogy tiszta vizet önt a pohárba. Még most sincs elkésve, de sokkal több időbe kerül a félreértések tisztázása, és megbeszélése.

Nyilas (november 22. – december 21.)
A terve megvalósítására ebben az évben már nem sok az esélye, hisz hamarosan itt az év vége, és aki csak teheti, igyekszik minél több időt tölteni szeretteivel. Jobban teszi, ha elfogadja, hogy ez a hónap már csak ilyen, mert sokan a szabadságukat összekötik az ünnepekkel. Viszont az újesztendőben már teljes erőbedobással láthat neki a kitűzött célja elérésének.

Bak (december 22. – január 20.)
Egyenlőre csak helyezkedjen várakozó álláspontra, azonnal ne előlegezze meg a bizalmat új ismerősének. Függetlenül attól, hogy rendkívül szimpatikusnak találja, mégse tárja ki a szívét előtte, hisz nem tudhatja mi lesz a reakciója. Csak annyit mondjon neki, amennyi szükséges, és inkább hallgassa őt és figyeljen. Sok információhoz hozzájuthat.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Szívesen elkerülte volna a találkozást az egyik régi partnerével, de ha már a sors összehozta vele, akkor igyekezzen jó képet vágni az egészhez. Csináljon úgy mintha semmi sem történt volna, és ne hagyja, hogy a sérelme újra felszínre törjön. Lépjen túl a dolgon, hiszen nagyon sok idő eltelt a viszonyuk óta. Ne lássa, hogy még mindig képes felkavarni az érzelmeit.

Halak (február 20. – március 20.)
Fogadást most ne kössön és szerencsejátékba se kezdjen, mert biztosan nem nyer. Ugyanis a Neptunusz bolygó zűrzavaros helyzetet teremt, és inkább gátolja, mint segíti abban, hogy megteljen a pénztárcája. Várjon türelemmel, amíg jobbra fordul a helyzetet. Igaz, hogy addig nem nyer, de biztosan nem is veszíthet. Most jobb a biztos, mint a bizonytalan.

.