A Bak kénytelen őszintének lenni magához - napi horoszkóp 2016. december 27.

2016.12.27. 07:39

A Bika túlságosan élénken reagál egy ártatlan megjegyzésre, a Kos a mai napon kissé átesik a ló túloldalára, a Szűznek égetően szüksége lenne jó tanácsra.

Kos (március 21. – április 20.)
A mai napon kissé átesik a ló túloldalára, mert telezsúfolja a napját programokkal. Annyira elszámítja magát, hogy egyfolytában fő a feje, hogyan tud mindegyiken részt venni. Már belátja, hogy nagy hibát követet el, amikor nem jól szervezte meg, és nem volt elég körültekintő. Senkit sem akar megbántani azzal, hogy lemondja a találkozót, de mégis választania kell.

Bika (április 21. – május 20.)
Túlságosan élénken reagál egy ártatlan megjegyzésre, és a válaszával nagyon megbántja az illetőt az önérzetében. Utólag már bánja, hogy olyan könnyen kijött a sodrából, de abban a pillanatban jogosnak érezte, hogy visszavágjon. Nem is érti, hogy miért nem tudott uralkodni magán, és miért kellett a bolhából is elefántot csinálni. Tudja, késő bánat eb gondolat.

Ikrek (május 21. – június 21.)
Nagyon előnyös munka ajánlatot kap az egyik ismerősétől, ami nagy lelkesedéssel tölti el. Ám, amikor alaposan átgondolja, akkor már nem is tűnik olyan kedvezőnek. Nem is az anyagi feltételek aggasztják, mert az megfelelő lenne, hanem a munkaidő és a munkakör, ami miatt inkább visszautasítja. Mert igényli a változatos, és minden kötöttségtől mentes munkát.

Rák (június 22. – július 22.)
Nagyon élvezi, hogy végre minden feladatával végzett, így mai napon kedvére lustálkodhat. Már rég óta arra vágyott, hogy gondtalanul pihenhessen, és ne zavarja meg senki sem a nyugalmát. Öröme sajnos nem tart sokáig, mert váratlanul rég nem látott ismerősei szeretnék meglátogatni. Szíve szerint valami jól hangzó ürüggyel kibújna alóla, de nem jut eszébe semmi.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Egy nehéz döntést kell meghoznia, és már csak a megfelelő időpontra vár. Ettől függetlenül még nem könnyebbülhet meg, mert nincs túl a nehezén. Tisztában van vele, hogy össze kellene szednie minden erejét, de egyenlőre erre még nem képes. Az idő most a legnagyobb ellensége, mert bármennyire is szeretné, túlságosan sokáig nem tétovázhat, mert lépnie kell.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Égetően szüksége lenne jó tanácsra egy rendkívül fontos ügyben, de nem szeretne senkitől sem segítséget kérni. Ugyanis csak a saját véleményét helyezi előtérbe, csak a saját ítéletében bízik. Pedig bármennyire reálisan gondolkodik, sajnos nem tévedhetetlen, és érzelmei vagy az indulatai elfogulttá teszik. Ne felejtse el, érdemes lenne másokat is meghallgatni.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Nagy célokat tűz ki maga elé, amit ha törik, ha szakad, szeretne megvalósítani. Ehhez viszont nem kevés pénzre is szüksége van, ezért jól jövedelmező állás után szeretne nézni. Minden ismerősétől segítséget kér, abban bízva, hogy hátha szerencséje lesz. Reméli, hogy az elkövetkező évben a Jupiter a nagy szerencse bolygója, majd a pártfogásába fogja venni.

Skorpió (október 23. – november 21.)
Mesterien bánik a szavakkal, így mindent elér, amit csak akar. Nem szükséges erőszakoskodnia, mert önként is a kedvére tesznek a családtagjai. Rámenősséggel nem akarja a jó pozícióját elrontani, ezért úgy tálalja az ötleteit, hogy kedvük legyen azt csinálni, amit ön szeretne. Roppant higgadtan érvel, de minek is hangoskodna, ha szép szóval is mindent elérhet.

Nyilas (november 22. – december 21.)
Minden emberben van valami jó és azt kell bátorítani benne, ezért ne azt nézze, hogy mit nem csinált jól a párja. Ugyanis, ha csak a hibát látja meg benne, akkor a nézeteltéréseknek soha sincs vége. A jó szónak és a dicséretnek biztosan nagyobb foganatja lenne, érdemes lenne kipróbálnia. Fontos a jó kommunikáció, azzal minden esetben sokkal többre megy.

Bak (december 22. – január 20.)
Kénytelen őszintének lenni magához, mert egyre jobban érzi, hogy jó lenne már a feladataival foglalkozni. Nehezen találja fel magát, mert annyira hozzá van szokva a folyamatos munkához, hogy lassan már beléphetne a munkamániások táborába. Sajnos tudomásul kell vennie, hogy pár napig még nélkülöznie kell a munkahelyét, és valami érdekes elfoglaltságot találnia.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Tovább folytatódik a vendégeskedés az otthonában, de ezt már közel sem találja olyan megterhelőnek, mint az ünnepek alatt. Hiszen nem kell nagy lakomát tartania, hiszen nem ebédre vagy vacsorára jönnek az ismerősei. A rokonai látogatásán már túl van és az igazat megvallva meglehetősen el is fáradt. Most már csak a kellemes találkozások vannak hátra.

Halak (február 20. – március 20.)
Igyekszik az akaratát a kedvesére ráerőltetni, de nem sok sikerrel, mert minden erejével azon van, hogy ellenszegüljön. Így pedig nem fog győzedelmeskedni, pedig nagyon szeretne, legfeljebb csak elrontja a mai nap hangulatát. Érdemes lenne alaposan elgondolkodnia azon, hogy az esetleges győzelem megérné, hogy a szakadék kettőjük között tovább mélyüljön.

.