A Bak legyen nyitott a változás felé - napi horoszkóp 2016. december 18.

2016.12.18. 07:32

A Halak bánjon óvatosan a pénzzel, a Skorpió kiegyensúlyozott és nyugodt napra számíthat, az Oroszlán nehezen boldogul a magánéletében.

Kos (március 21.-április 20.)
Nem igazi a meglepetés, ha a karácsonyi ajándékát elmondja a szeretteinek. Próbáljon türelmesebb lenni és kivárni az ünnepi pillanatot, ne rontsa el a várakozás örömét. Inkább legyen titokzatos és legfeljebb apró sejtelmes megjegyzést tegyen arról, hogy milyen ajándék lehet majd a fa alatt. Ezzel a viselkedésével sokkal izgalmasabbá teheti a várakozást.

Bika (április 21.-május 20.)
Töltse idejét, ha lehetősége van rá otthon, végezze el az ünnepek előtti nagytakarítást, szépítse otthonát. Sajnos megmagyarázhatatlan testi panaszok léphetnek fel, melynek az okát a lelki problémái okozhatnak. Ezért, ha nem érzi jól magát, akkor kúrálja ki kezdődő egészségügyi panaszait. Testének az úszás a segítség, lelkének a gondjai kibeszélése a gyógyír.

Ikrek (május 21. – június 21.)
Idegei szerencsére kötélből vannak, így képes elviselni a mai napi megpróbáltatásokat. Már rettentően bánja, hogy engedett a szerettei unszolásának és velük tartott a vásárlási körútjukra. Hiába idegesíti a tömeg és szeretne mihamarabb otthonába visszatérni, ha a családtagjainak esze ágába sincs a vásárlást befejezni. Az is aggasztja, hogy nagyon fogyóban a pénze.

Rák (június 22. – július 22.)
Szereti kézben tartani a dolgokat és mivel, most nem képes magához ragadnia az irányítást egyre jobban szorong. Sajnos ebben az esetben a megérzései is cserbenhagyják, ezért teljesen védtelennek érzi magát. Aggodalmaskodása egyre fokozódik, emiatt a gyomra is rendetlenkedik. A hirtelen fellépő fájdalom azt jelzi, hogy valamit nem tud megemészteni.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Nehezen boldogul a magánéletében, pedig igyekszik mindent megtenni a párja kedvéért. Ugyanakkor a kapcsolatában gyülekező sötét felhőket sem képes egy mindent tisztázó beszélgetéssel eloszlatni. Pedig általában magabiztos és a kommunikációval sem áll hadilábon, most mégis elbeszélnek egymás mellett. A magánéleti problémája egyre jobban aggasztja.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Ne sokat tétovázzon, ha már elhatározta, hogy megszabadul a fölösleges dolgoktól az otthonában. Lásson neki a szortírozásnak, mert amitől szívesen megszabadulna, az másnak még hasznos lehet és örömet szerezhet vele. Viszont amíg nem csinál rendet, addig nem képes a pozitív energia áramlani az életébe és egyre jobban fogja nyomasztani a halogatása.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Minden oka meg van rá, hogy bizakodóan tekintsen a világba, mert a saját személyi bolygó a Vénusz pártfogásába vette. Szerencse kíséri a szerelemben, ezért bátran ismerkedjen és nyíltan fejezze ki a vágyait, mert nem fogják elutasítani. Ugyanakkor a pénzügyi téren is kockáztathat, ha majd egy jó lehetőség adódik. Elegáns öltözködésével sikereket arat.

Skorpió (október 23. – november 21.)
Kiegyensúlyozott és egy nyugodt napra számíthat, ezért ne rontsa el kételkedéssel és aggodalmaskodással. Nem kell mindig attól tartania, hogy a jót mindig rossznak kell követnie, mert ez nem igaz. Élvezze, hogy szélcsend veszi körül és használja ki, hogy békesség uralkodik az otthonában is. Ne lásson rémeket, inkább legyen optimista, derűlátó.

Nyilas (november 22. – december 21.)
Energiái nem áramlanak egyenletesen, ezért a nyugtalansággal járó nagy mozgásigényét letargia követheti. Ilyenkor nincs kedve semmihez, pedig lenne dolga éppen elég. A túlságosan feldobott hangulatát rosszkedv vagy akár depresszió is követheti. Ezt a hangulatingadozását a szerettei is egyre nehezebben viselik, mert nem tudják hogyan segítsenek.

Bak (december 22. – január 20.)
Ne kövesse el újra ugyanazt a hibát, hanem a problémájára keresse egy jobb megoldást. Hiszen minek tenné és erőltetné ugyan azokat a lépéseket a cél érdekében, ha nem használnak semmit. Viszont egy új taktika kidolgozásával komoly meglepetést szerezhet, és akár még sikerre is viheti az elképzelését. Legyen nyitott a változás felé, ne féljen az újításoktól.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
A Mars bolygó hamarosan elhagyja a jegyét és akkor megszabadul az időnként fellépő gyomorpanaszaitól. Viszont csak akkor dicsérje nyugtával a napot, ha majd kerüli a nehéz ételeket és a lelki eredetű gondjait igyekszik megoldani. Mindaddig, amíg emészti magát és hagyja a problémákat elhatalmasodni, addig nem lesz képes megnyugodni.

Halak (február 20. – március 20.)
Nehezen képes uralkodni az indulatain, pedig szíve mélyén nem akar megsérteni senkit sem. Csak végletekben képes gondolkodni és cselekedni is, és ez akár szakításhoz is vezethet a párkapcsolatában. Bánjon óvatosan a pénzzel, mert ha most nem áll két lábbal a földön és túlzásba viszi a költekezést, akkor komoly anyagi nehézségekkel kell szembesülnie.

 

.