A Bak minden gondolata a pénz körül forog - napi horoszkóp 2016. december 17.

2016.12.17. 07:35

A Szűz unalmasnak érzi az életét, a Skorpiót magánéletében kudarc érheti, a Halaknak kisebb munkahelyi problémával kell megbirkóznia.

Kos (március 21.-április 20.)
Megismerkedik valakivel, aki igazából nem ragadja meg az egyéniségével. Ennek ellenére nem képes őszintén elmondani neki, hogy inkább nem erőltetné a további találkozásokat. A gondot csak az jelenti, hogy az illető szívesen folytatná a kapcsolatot, és abban reménykedik, hogy akár közös jövőjük is lehet. Jobban teszi, ha minél hamarább tiszta vizet önt a pohárba.

Bika (április 21.-május 20.)
Ügyeljen a táplálkozására, mert bár Bika jegyűként igen vonzó, mégis hízásra hajlamos. Kerülje a rendszertelen táplálkozást, mert az éhezés sem tesz jót a szervezetének, ahogy azután a hirtelen nagy mennyiségű étel elfogyasztása sem. Este már csak keveset egyen és ne hanyagolja el a rendszeres testmozgást sem. Gyalogoljon kicsit, ha csak kevés az ideje.

Ikrek (május 21. – június 21.)
Váratlan lehetőség adódik, hogy elutazhasson egy rövid pihenőre, ami ellen nincs semmi kifogása. Nem csak a kedvező anyagi feltételek miatt vállalkozna az útra, hanem azért, mert már régóta vágyik arra, hogy a sok elfoglaltsága mellett kicsit lazíthasson. Némi szervezésre azért szüksége van, hogy a rövid határidő alatt mindennel elkészülhessen az utazásra.

Rák (június 22. – július 22.)
Mai napon felgyorsulnak az események, pedig inkább pihenne, és ki sem dugná az orrát otthonról. Erre semmi esélye, ezért ha van kedve, ha nem, akkor is intéznie kell az ügyeit. Ki nem állhatja a rohanást, a tülekedést, az idegeskedést, mert lét eleme a nyugalom. Nagy hőstettet hajt végre, hogy mégis legyőzi önmagát és elmegy egy nagy bevásároló útra.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Elhatározza, hogy történjen bármi, akkor sem enged családja unszolásának, mert egész más elképzelése van a mai napra. Hősiesen állja a sarat igaz, hogy csak egy rövid ideig képes tartani magát, mert a túlerővel szemben nem sok az esélye. Kénytelen beadni a derekát, de azért, hogy a tekintélye ne szenvedjen csorbát, úgy tesz, mintha éppen ez lenne az ötlete.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Kissé unalmasnak és egyhangúnak érzi az életét, ezért élményekre, barátokra, esetleg egy szerelmi kalandra vágyik. Elege van a mindennapos rutinból, mert úgy érzi, hogy a lelke kezd elmagányosodni. Szerencsére nem sokáig kesereg, hanem a tettek mezejére lép és megszervez egy baráti találkozót, ahol a rég nem látott ismerőseivel végre jól kibeszélgeti magát.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Lehet, hogy most egy kicsit elveszettnek érzi magát, és össze van zavarodva, de ne engedje, hogy az elkeseredés vegye át a vezető szerepet az életében. Ugyanis mindig van megoldás, csak törnie kell rajta fejét, ami természetesen nem egyszerű, mert éppen útvesztőben érzi magát. Legfontosabb, hogy reálisan lássa a problémát és ne csak a saját szemszögéből.

Skorpió (október 23. – november 21.)
Sajnos magánéletében kudarc érheti, mert olyan valakire veti ki a hálóját, aki nem önhöz való. A csalódás elkerülhetetlen, mert túl nagy reménnyel veti bele magát a kapcsolatba. Tovább rontja esélyét azzal, hogy nehezen veszi tudomásul, hogy a birtoklást nem szereti egy függetlenséget kedvelő ember. Nem sebeződik meg a lelke, ha belátja, hogy nem illenek össze.

Nyilas (november 22. – december 21.)
Egy örömteli utazásban lehet része, igaz, hogy nem járja be a fél világot, mert csak egy napról van szó, de erre is szívesen emlékezik majd. Még előnye is származhat belőle, mert azon kívül, hogy új élményekkel gyarapszik, még új barátságokat is köthet. Sőt ezekből az ismeretségekből, akár egy remek üzleti lehetőség és jó együttműködés is megvalósulhat.

Bak (december 22. – január 20.)
Minden gondolata a pénz körül forog, mert érzi, hogy ha nem fékezi, meg a költekezi vágyát, akkor annak később bizony könnyen megihatja a levét. Számtalan mentséget talál önmaga számára, hogy kibújhasson az elhatározása alól, de némileg igaza is van. Hiszen olyan széles a kínálat és annyi a csábító ajánlat, hogy nagy akaraterő kell, hogy ellenálljon.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Olyan feladatokat kell elvégeznie, amit nem kedvel túlságosan, és őszintén szólva semmi kedve sincs hozzá. Viszont, ha még tovább halogatja, akkor meg a lelkiismeret furdalásával kell megbirkóznia. A szíve szerint egész nap csak pihenne vagy a karácsonyi forgatagban nézelődne, és nem csinálna ezen kívül semmit. Főleg nem az otthoni teendőkkel bajlódna.

Halak (február 20. – március 20.)
Kisebb munkahelyi gondokkal kell megbirkóznia, de a mai napon ne foglalkozzon vele és ne ez töltse ki minden idejét. Próbáljon a feladataira összpontosítani és kihasználni, hogy együtt lehet a szeretteivel. Azon törje a fejét, milyen kellemes időtöltést javasoljon, hogy mindenki jól érezze magát, és a saját gondjaitól is legalább egy kis időre megszabadulhasson.

.