A Bak úgy érzi, megrendült a bizalma a kedvesében - napi horoszkóp 2016. december 3.

2016.12.03. 07:56

A Nyilas akaratossága ronthat jelenlegi helyzetén, a Bika körömszakadtáig ragaszkodik az igazához, az Ikrek tévedését, még idejében korrigálhatja.

Kos (március 21. – április 20.)
Úgy dönt, hogy örökre megszakítja a kapcsolatát a kedvesével, de szokás szerint nem tartja be az ígéretét. Csak ideig-óráig tart az örök harag a szívében, ezért a párja nem is veszi komolyan. Tudja, hogy neki van igaza, és emiatt természetesen meg is sértődik. Azon töri a fejét, hogy valami hatásosabb taktikát kellene kidolgoznia, amit majd komolyan fog venni.

Bika (április 21. – május 20.)
Nem szeretne vesztes lenni, ezért körömszakadtáig ragaszkodik az igazához. Sajnos nem képes belátni, hogy éppen a csökönyössége okozhatja a vesztét. Amennyiben nem szeretné a napját egyedül, a szerettei nélkül tölteni, akkor, ha nem is nagyon látványosan, de mégis engednie kellene. Higgye el, hogy vannak olyan nagyvonalúak, hogy értékelik igyekezetét.

Ikrek (május 21. – június 21.)
Tévedését, még idejében korrigálhatja, minden a gyorsaságán múlik. Akkor jár el a leghelyesebben, ha beismeri a hibáját és nem tetézi a bajt, makacskodással. A hiúság rossz tanácsadó és mellékvágányra terelheti a viszonyát a párjával. Minden kapcsolatban létfontosságú a megfelelő időben való kompromisszumkötés. Ne rontsa el a napjukat vitatkozással!

Rák (június 22. – július 22.)
Elhatározza, hogy az új kapcsolatában nem akarja elkövetni ugyanazokat a hibákat, amiket a régi kedvesével szemben elkövetett. Szinte kényszeresen ügyel rá, hogy még véletlenül se rontsa el a hangulatot kettőjük között, de ezzel nagyon merevnek tűnik. Mivel nem önmagát adja, hanem szerepet játszik, ezért lehetséges, hogy éppen ezzel ronthat el mindent.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Oroszlán jegyűként rendkívül jó ízléssel és szépérzékkel rendelkezik, mindig tudja, hogy mi az a ruha, amivel kiemelheti az egyéniségét. Szívesen ad tanácsot másoknak, ha kérik, mert örömét leli benne, ha kiélheti az alkotásvágyát. Időnként a luxus szeretetével, meghökkenthet másokat, mert nem mindenki akarja vagy az anyagi okok miatt nem áll módjában követni.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Már megtapasztalta, hogy különféle otthoni tevékenységek hatásosan gyógyítják a lelki sebeit és most is él ezzel a lehetőséggel. Igyekszik elfoglalni magát és a lehető legkevesebbet gondolni arra, ami bántja. Kénytelen beismernie magának, hogy sem a háztartási munka, sem a főzés nem képes enyhíteni fájdalmát, de még az olvasás vagy zenehallgatás sem.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
A kellemetlen egészségügyi panaszai keresztülhúzhatják a számítását és meghiúsíthatják a programját. A felmerült problémát csak saját magának, és önfejűségének köszönheti, és senkit sem okolhat érte. Minek is tenné, ha nem hallgatott a szerettei jóindulatú figyelmeztetésére. Már csak abban reménykedhet, ha kipiheni magát, akkor hamar túl lesz rajta.

Skorpió (október 23. – november 21.)
Váratlan meglepetéssel szolgál a párjának, amit egyáltalán nem veszi rossz néven, sőt nagyon örül neki. Bár attól tartott, hogy a hirtelen jött elhatározása balul sülhet el, de úgy gondolja, hogy mégis megkockáztatja. A kedvese örömét látva, már áldja az eszét, hogy nem hallgatott senkire, hanem megvalósította, amit eltervezett. Ennél jobb nap nem is kell.

Nyilas (november 22. – december 21.)
Akaratosságával tovább ronthatja az amúgy sem rózsás helyzetet, s még rosszabb pozícióba kerülhet a párja szívében. Inkább mérlegelje, hogy valóban úgy érzi, mindenáron ragaszkodnia kell az elképzeléséhez vagy csak makacssága az erősebb. Gondolja át, hogy mit veszítene, ha inkább engedne. Valószínűleg csak a csökönyösségét, azért meg nem kár.

Bak (december 22. – január 20.)
Úgy érzi, hogy megrendült a bizalma a kedvesében, ezért azon töri a fejét, hogy megszakítja vele a kapcsolatot. A jegyében tartózkodó Plútó bolygó negatív hatása miatt, nem képes csak szélsőségesen megítélni a helyzetet. Az a tény sem tudja meggyőzni, hogy gyanakvásának semmi valós alapja sincs, és csak mások rosszindulatú pletykáira alapozza a véleményét.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Kéretlenül eszébe se jusson beleavatkozni mások dolgába, ne keresse magának a bajt. Próbáljon meg nem törődni az eseményekkel, hiszen segíteni nem tud, gondot meg nem szabad a nyakába venni. Vízöntő jegyűként rendkívül segítőkész, de most ez a tulajdonsága, csak a kárára van. Inkább egy másik alkalommal segítsen valakiknek, azzal biztos jót tesz.

Halak (február 20. – március 20.)
Remek baráti társaság várja, semmi pénzért ne hagyja ki. Lehet, hogy más programot tervezett a mai napra, de inkább kockáztasson, mert a váratlan lehetőségek a legjobbak az életben. Ragadja meg az alkalmat és próbálja meg jól érezni magát, még akkor is, ha rosszkedvű vagy tele van problémákkal. A vidám társasággal a gondja is egy szempillantás alatt elszáll.

.