A Bika nem akar a háttérben maradni - napi horoszkóp 2016. december 15.

2016.12.15. 07:33

A Kos nyugalomra vágyik, a Rák biztonságra vágyik, a Halak szerelmi életében új lehetőség adódik.

Kos (március 21.-április 20.)
Hangulata gyakran változik, pedig nyugalomra és stabilitásra vágyik. Nem könnyű a kedvébe járni, pedig a szerettei mindent megtesznek, hogy felvidítsák. Különösebb okát sem látják, hogy miért ennyire kiszámíthatatlan, de jobb is, hogy nem látnak a gondolataiba. Valójában elégedetlen a mostani körülményeivel és egy új és jobb életre, sőt kalandra vágyik.

Bika (április 21.-május 20.)
Most szívesen kezdeményez, nem akar a háttérben maradni és mindent megtesz, hogy az élre kerüljön. Nagyfokú becsvágya nem hagyja nyugodni, ezért akár vállalná a vezéregyéniség szerepét is, bár a kockáztatástól azért meglehetősen tart. Igyekszik a félelmét eltitkolni, mert nagyon is tisztában van vele, hogy aki az élre akar kerülni, az nem mutathat félelmet.

Ikrek (május 21. – június 21.)
Igazi társasági lény, aki szeret a figyelem központjában lenni, és most kifejezetten habzsolja az életet. Ami mindaddig nem baj, ameddig nem megy a munkája rovására, vagy nem veszélyezteti vele a család békét. Ugyanakkor nem ártana az egészségére is ügyelni, mert könnyen elronthatja a gyomrát vagy akár a másnaposság és a vele járó fejfájás is jól megkínozhatja.

Rák (június 22. – július 22.)
Egyre védtelenebbnek érzi magát, szeretetre, biztonságra vágyik. Igyekszik kivívni mások figyelmét, és emiatt túlságosan sokat megtesz másoknak, hogy a szimpátiájukat elnyerje. Mind ez a bizonytalanságából adódik, pedig általában lelkes és céltudatos. Azért, hogy az illető szívét elnyerje, legyen sokkal magabiztosabb, ne kételkedjen saját értékeiben.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Eddig mindig sikerült, most is miért ne sikerülne, bátran vágjon bele. Az Oroszlán jegyére nem jellemző a kishitűség és a tétovázás, ezért továbbra se szakítson az eddig is jól bevált szokásával. Igaz, hogy nagy a tét és sokat veszíthet, de ha könnyedén áll a dolgokhoz, akkor játszva veszi az akadályokat. Ám, ha mégis veszít, akkor túl fogja élni, és nem lesz világ vége.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Igazságtalan támadásoknak van kitéve, amit nehezen képes elviselni. Rengeteget izgatja magát teljesen fölöslegesen és emiatt se éjjele sem nappala. Még mielőtt idegileg teljesen kimerülne vagy valami komoly egészségügyi panaszok lépnének fel, feltétlenül lépnie kell. Tisztáznia kell a helyzetet, mert hamar itt vannak az ünnepek és emiatt nem fog tudni pihenni.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Meglehetősen veszélyes a kaland, amibe bele akar vágni. Sajnos nem hallgat senkire, mert csak az érzelmei vezérlik. Nem számol a következményekkel, mert nem képes felmérni, hogy milyen sokat, sőt esetleg mindent elveszíthet. Mivel mindent egy lapra tesz fel, ezért meggondolatlansága egy visszafordíthatatlan folyamatot is elindíthat. Jól gondolja meg!

Skorpió (október 23. – november 21.)
Kénytelen kompromisszumot kötni, bár az igazat megvallva a szíve mélyén esze ágában sem lenne. Ám a józan esze és mi tagadás az érdeke is azt diktálja, hogy a mély csalódásának ne adjon hangot. Kénytelen lenyelni a békát, de Skorpió jegyéhez hűen nem felejti el a sérelmét, csak a megfelelő alkalomra vár, hogy megmondja a magáét. Képes sokáig várni.

Nyilas (november 22. – december 21.)
Legyen igen határozott, mert a hiszékenységét és a segítőszándékát az egyik rokona igyekszik kihasználni. Csak annyi szívességet tegyen neki, amennyi az idejébe még belefér, és az elfoglaltsága nem vonja el a családjától. Egészen biztos, hogy még rengeteg teendője lesz az ünnepek előtt, ezért ne engedje, hogy a szívére hatva lelkiismeret furdalást okozzon.

Bak (december 22. – január 20.)
Sajnos nem azt teszi, amit szeretne, mert úgy érzi, hogy a körülmények gúzsba kötik. A lehetőség pedig közelebb van, mint gondolná, csak észre kell vennie. Igaz, kockázatot kellene vállalnia, amit valami oknál fogva nem mer megtenni. Bak jegyűként bizonyos területen magabiztosan mozog, míg máshol módfelett bizonytalan. A magabiztosságot helyezze előtérbe.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Túlságosan hamar feladná a küzdelmet, pedig a Jupiter bolygó pozitív hatása még tart, így némi küzdelem árán megvalósíthatja az elképzelését. A vágya a reális és nem csak délibábot kerget, ezért ne futamodjon meg az első akadály láttán. A boldogságát nem szabad másoktól függővé tenni, hallgasson a szívére. A kishitűségét pedig most mindenképp győzze le.

Halak (február 20. – március 20.)
Ss, de ahhoz le kellene zárnia a régi kapcsolatát. A lelkében elengedni a volt kedvesét és egy új útra lépni. Mindaddig ameddig ragaszkodik hozzá, addig nem képes esélyt adni a boldogságnak. Ebben a pillanatban már a régi szerelem sem működik, de az új kapcsolat sem tudja elhozni a boldogságot. Ahogy dönt, úgy alakul sorsa.

.