A Kos anyagi tartalékai végesek – napi horoszkóp 2016. december 8.

2016.12.08. 07:44

A Vízöntő álljon ki az igazáért, az Oroszlán nyugalomra vágyna, a Szűz ne aggódjon fölöslegesen.

Kos (március 21.-április 20.)
Az anyagi tartalékai végesek, ezért, ha mindenkit szeretne megajándékozni, akkor kénytelen törni a fejét, miként ossza be a pénzét. Túlságosan drága ajándékot nem tud, de nem is akar venni, mert nem ez az ajándékozás lényege. Úgy gondolja, hogy örömet kisebb értékű ajándékkal is lehet szerezni. Az sem rossz ötlet, meglepni másokat egy saját készítésű ajándékkal.

Bika (április 21.-május 20.)
Képes átgondolni a céljait, és nem vág bele olyan terv végrehajtásába, ami nem kecsegtetne sikerrel. Bika jegyűként nem szívesen válik meg a megtakarított pénzétől legfeljebb csak akkor, ha komoly nyereségre tehet szert. Az olcsó ígéreteknek nem ül fel, mert a gyakorlatias életszemlélete révén mindig tudja hol a határ. Most sem áll kötélnek, bármennyire is biztatják.

Ikrek (május 21. – június 21.)
Hajlamos a legkisebb ügyet is felfújni, emiatt a párjával nem igazán tud szót érteni. Mivel csak a saját szemszögéből képes megítélni a dolgokat, ezért egyenlőre nem sok az esélye, hogy a kettőjük közötti mosolyszünetnek gyorsan vége legyen. Pedig a szíve mélyén már bánja, hogy nincs béke az otthonában, de mégsem enged. Inkább továbbra is köti az ebet a karóhoz.

Rák (június 22. – július 22.)
Elvárja, hogy a párja feltétel nélkül kimutassa a szeretetét, de arról elfeledkezik, hogy kettőn áll a vásár. Hiszen neki is legalább annyira jól esne a megerősítés és a dicséret, mint amennyire ön is igényli. Még az is elképzelhető, hogy az érzelmei sokkal mélyebbek, mint amennyire képes azokat kimutatni. Nem mindig a nagy szavak az igaziak, a tettek sokkal többet érnek.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Rengeteg a barátja és az ismerőse, emiatt sok meghívásnak kell eleget tennie, de az igazat megvallva a szíve mélyén már nyugalomra vágyna. Jó dolog a népszerűség, és vannak napok, mikor kimondottan élvezi, ha a társaság középpontja lehet, de a mai napon inkább visszahúzódna az otthona melegébe. Sajnos nem teheti meg, mert abból nagy sértődés kerekedne.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
A negatív gondolatoknak teremtő erejük van, ezért nem szabad olyan dolgokkal foglalkoznia, ami még a végén megvalósulhat. Inkább a pozitív gondolatokkal valósítsa meg az álmait. Óvakodjon a fölösleges aggodalmaskodástól, mert rengeteg energiáját elrabolják. Gondoljon arra, hogy nem mindegy hogyan ítéli meg a dolgot, hogy az üveg félig tele van, vagy félig üres.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Rengeteg a lehetősége, de mégis elégedetlen. Nem is érzékeli, hogy a sors most tálcán kínálja a megoldást és csak a kezét kellene kinyújtani érte. Ebben az esetben a fától nem látja az erdőt, pedig sajnos a szerencse nem lesz mindig kegyes, mert másoknak is segítenie kell. Ezért ne menjen csak a saját feje után, mert nem lát tisztán. Inkább kérjen segítséget.

Skorpió (október 23. – november 21.)
Félvállról veszi a dolgot és nagyon jól teszi. Fölösleges lenne felizgatnia magát, vagy ami még rosszabb komoly vitába bonyolódnia. Azzal, ha nem megy bele értelmetlen, vége látatlan vagdalkozásba sok idegeskedéstől kíméli meg magát. Alkalmazza azt a mondást, hogy többet ésszel, mint erővel és akkor nem rontja el a mai napját. Foglalkozzon kellemes dolgokkal.

Nyilas (november 22. – december 21.)
Ügyesen kivágja magát a kényes helyzetből, de sikerére nem lehet büszke, mert azt a mondást alkalmazza, hogy a legjobb védekezés a támadás. Igaz nem származik belőle anyagi kára, de erkölcsi annál inkább. Hiszen mások számára a Napnál is világosabb, hogy mellébeszél, mert tisztában van vele, hogy hibázott, és szeretné magáról elterelni a figyelmet.

Bak (december 22. – január 20.)
Nagy szüksége van a lelkierejére, mert a nyugalma megőrzése nem egyszerű feladat. A párja olyan dolgokkal vádolja meg, aminek semmi köze a valósághoz. Nehéz döntés előtt áll, mert ha a békesség kedvéért beadja a derekát és még azt is beismeri, amit el sem követett, akkor nem az igazat mondja. Viszont, ha mindent tagad, akkor belenyúl a darázsvészekbe.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Ne tétovázzon, hanem álljon ki az igazáért, még akkor is, ha nem mindenki látja ezt a lépését az egyetlen helyes útnak. Viselkedése majd megosztja a véleményeket, de ne törődjön velük, hiszen mindenki a saját mentalitása szerint ítéli meg a dolgokat. A bátrak és a magabiztosak egyetértenek a döntésével, míg a félénkebbek vagy a megalkuvóbbak nem.

Halak (február 20. – március 20.)
Jól boldogul a kommunikációban, mert remek érzékkel megtalálja a mindenkivel a megfelelő hangnemet. Még a legkisebb konfliktust is jól kezeli, így nem alakul ki nagyobb nézeteltérés. Sikerének a titka, hogy a túlérzékenysége ellenére sem sértődik meg, hanem inkább azonnal tisztázza a helyzetet. Így nem tudja félreérteni a másik ember mondanivalóját.

 

.