A Kosnak munkahelyi problémái akadnak - napi horoszkóp 2016. december 6.

2016.12.06. 08:07

A Nyilas éjt nappallá téve dolgozik, a Bika kénytelen megmutatni az erejét, a Kosnak munkahelyi problémái akadnak.

Kos (március 21.-április 20.)
Munkahelyi problémái akadnak, emiatt legszívesebben kivenné a szabadságát és nem is menne vissza többet. Hevessége miatt kissé túllőtt a célon és ezért nagyon nehezen emészti meg a kudarcot. Mindent feketén lát és természetesen mindenki hibás, önmagán kívül. Még van javítási lehetősége, de persze csak akkor, ha belátja, hogy hibázott. Még időben mérlegeljen!

Bika (április 21.-május 20.)
Kénytelen megmutatni az erejét, mert nem szeretné, ha gyengének látszana. Idáig a kompromisszumkészsége nem hozta meg a várva várt eredményt, így ha hosszútávon gondolkodik, akkor nincs más választása, mint taktikát változtatni. Valószínűleg komoly ellenállásba ütközik, de ha célhoz akar érni, akkor az elhatározásán nem szabad változtatni.

Ikrek (május 21. – június 21.)
Mihamarabb döntésre szeretne jutni, mert nem szereti a bizonytalanságot. Bizonyos dolgokon könnyen képes felülemelkedni, de az időhúzást nem kedveli. Ugyanis ilyenkor a türelmetlensége felülkerekedik a józan és gyakorlatias szemléletén, és egyre nyugtalanabbá válik. Viszont, amikor a sors kész helyzet elé állítja, akkor azzal képes gyorsan megbirkózni.

Rák (június 22. – július 22.)
Remekül halad a feladatával és ez elégedetté teszi. Az olyan munkát szereti, amihez érzelmileg is kötődhet és ilyenkor ég a keze alatt a munka. Becsvágya újabb és újabb célok elérésére sarkallja, és nagy előnye, hogy kitartása átsegíti mindig a nehézségeken. Ebben az esetben az anyagi juttatások miatt sem kell aggódnia, mert felettesei értékelik a munkáját.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Remek ismerkedési lehetőség adódik a szerelemben, amit szeretne a saját javára fordítani. Csak azt felejti el, hogy kettőn áll a vásár. Gyors győzelemre számít, kevés ellenállásra, mert nehezen képes elviselni a visszautasítást és a kudarcot. Amikor érzi, hogy vesztésre áll, akkor inkább elegánsan visszavonul. Kár, hogy most nem érzi, hogy a célját nem éri el.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Otthonában minden teher a vállán van, ami ellen nem nagyon lázadozik, csak csendben szenved. Magában morgolódik és elégedetlenkedik, pedig sokkal jobban tenné, ha nyíltan hangot adna a nem tetszésének. Szűz jegyűként hajlamos a túlzott áldozatvállalásra, pedig ez egyenes út a szervezete kimerüléséhez. Ne várja meg ameddig nagyobb baj lesz belőle.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Még a legutolsó percig reménykedik abban, hogy a viszonya partnerével jobbra fordul, és végre a régóta dédelgetett vágya megvalósul. A gondot csak az jelenti, hogy az álom és a valóság ebben az esetben fényévnyi távolságra van. Teljesen felesleges harcolnia, mert párjának önként kellene beadni a derekát. Ám valami miatt esze ágában sincs kérését teljesíteni.

Skorpió (október 23. – november 21.)
Egy nagyon kellemes románc adódik, de csak akkor, ha nem talál kifogást, hogy miért nem megy bele. Valójában semmi kivetni valót nem talál benne, de úgy gondolja, hogy fölöslegesen nem szeretne kockáztatni. A szíve mélyén fél a csalódástól, de még teljesen nem veti el az ötletet. Rábízza magát a sorsra, és úgy gondolja, ha nem kockáztat, akkor nem is nyer.

Nyilas (november 22. – december 21.)
Éjt nappallá téve dolgozik és ennek anyagilag meg is van az eredménye. Váratlanul pénzhez jut, ami egyáltalán nincs ellenére, sőt nagy álmokat dédelget. Ám hamar le kell szállnia a földre, mert ahogy elkezd osztani és szorozni sajnos hamar rá kell jönnie, hogy minden elképzelését nem tudja megvalósítani. Úgy dönt, csak addig nyújtózik, amíg a takarója ér.

Bak (december 22. – január 20.)
Szerencsére a jegyében járó Merkúr bolygó nem engedi, hogy meggondolatlan lépéseket tegyen, egy olyan célért, aminek semmi reális alapja sincs. Idáig legtöbbször a józan esze irányította, de most a szívére hallgatna, amivel biztosan a vesztébe rohanna. Mentségére legyen mondva, hogy nem lehet mindig következetes, hisz a lónak is négy lába van, mégis megbotlik.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Hol alul, hol túlértékeli magát, s hogy a bizonytalanságát leplezze, agresszívabbnak mutatja magát a kelleténél. Pedig ezzel nagy baklövést el, mert tökéletesen félreérthetik, és teljesen másképpen ítélhetik meg, mint amilyen valójában. Adja inkább önmagát és ne játsszon szerepet, mert nagyon sok idejébe és energiájába fog kerülni, hogy a valódi egyéniségét megmutassa.

Halak (február 20. március 20.)
Halak jegyűként irtózik mások megbántásától, és ha teheti el is kerüli, mert nem akar haragosokat magának. Roppant segítőkész, amit az egyik rokona szeretne kihasználni és a segítsége révén pénzhez jutni. Nem nagy összegről lenne szó, de akkor se álljon kötélnek, mert ezzel a gesztusával, rengeteg gondot vesz a nyakába és a pénzét sem biztos, hogy viszont látja.

.