A Skorpió ne eméssze magát tovább - napi horoszkóp 2016. december 13.

2016.12.13. 08:44

A Nyilasnak egy perc szabadideje sincs, a Ráknak családi gondjai vannak, az Ikreknek nem szabad ajtóstól rontania a házba.

Kos (március 21. – április 20.)
A szerelem jótékony hatása köztudott, mert hatalmas teljesítményekre sarkall, és szebb színben látja tőle a világot. Hátránya viszont, hogy csak azt látja meg a kedvesében, amit akar, mert köztudomású, hogy a szerelem vak. Az égen járó bolygók most kimondottan hajlamosítják arra, hogy boldogságában jóval többet egyen a kelleténél, amit a derékbősége bánhat.

Bika (április 21. – május 20.)
Bármennyire is vágyik rá, látványos sikereket nem érhet el, mert most a szorgalmas munkának van itt az ideje. A jutalom természetesen nem marad el, de csak akkor, ha a kitartása végig megmarad. Elsősorban ne pénzbeli jutalomra számítson, ami persze nagyon jól jönne, most az ünnepek előtt, hanem erkölcsi sikerre. Később az anyagi helyzete is javul.

Ikrek (május 21. – június 21.)
Tovább már ne gyötrődjön, hanem bizonyosodjon meg róla, hogy a vonzalma az illetővel kölcsönös. Persze azért ne rontson ajtóstul a házba, mert a váratlan lerohanást senki sem szereti. Csak óvatosan cserkéssze be a kiszemelt áldozatát, és szerezzen be minél több információt róla. Ennek a taktikának az az előnye, hogy ha elég óvatos, időben vissza tud húzódni.

Rák (június 22. – július 22.)
A családi gondjai kedvét szegik, így nincs kedve semmihez. Megpróbál a munkájába temetkezni, mert az még idáig mindig segített, de most ez sem hoz sikert. Emiatt még jobban elkeseredik, és a feladatai elvégzésével egy lépést sem halad előre. Jól teszi, ha úgy dönt, hogy inkább megpróbál kikapcsolódni egy kedvére való programmal. A munka megvárja holnap is.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Oroszlán jegyűként híres a kiváló szervező képességéről, és erre a mai napon nagy szüksége is van. Ahhoz, hogy utolérje magát, nem szabad a részletekben elmerülnie. Úgy kell megszerveznie az ügyei intézését, hogy időben minden feladatának a végére járjon. Ám, ha mégis elmarad a munkájával, akkor másnap könnyen összecsaphatnak a hullámok a feje felett.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Hallgatni arany, ez legyen most a jelszava, mert ezzel elkerülhet egy nagyon kellemetlen helyzetet. Jobban teszi, ha nem szól arról, ami a szívét nyomja, mert akkor könnyen bajba kerülhet, és nehezen tudja kimagyarázni magát. Sőt a magyarázkodása csak olaj lenne a tűzre és a vitatkozásnak sohasem lenne vége. Néha sajnos szükség van kegyes hazugságra.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Minden csak megbeszélés kérdése, és ezt nagyon jól tudja, még sem képes egyességre jutni. A kompromisszumkötés nagy mestere, de most úgy dönt, hogy kiáll az igaza mellett. Azonban nem számított akkor vitára, amibe belekeveredett és ez lelkileg rendkívül megviseli. Már nem is tudja, hogy jól cselekedett, mert lehet, hogy jobb lett volna engednie.

Skorpió (október 23. – november 21.)
Mérgelődéssel nem jut előbbre, ezért jobban teszi, ha felülemelkedik a dolgon, és nem emészti továbbra is magát. Viszont, ha a megoldáson töri a fejét, akkor nagy lépést tesz előre a cél érdekébe. A folyamatos idegeskedés könnyen a gyomrára mehet, és búcsút inthet a finom ünnepi fogásoknak. Sajnos vannak dolgok, amin nem fog tudni változtatni.

Nyilas (november 22. – december 21.)
Folyamatosan be van fogva, emiatt egy percnyi szabadideje sincs. Szívesen panaszkodik, mert egyre nehezebben birkózik meg a feltornyosult feladatokkal. A problémát csak önmagának köszönheti, mert minden zokszó nélkül magára vállal mindent. Nemcsak a munkahelyén vállalja túl magát, hanem a családtagjai folyamatos kéréseinek sem képes ellent állni.

Bak (december 22. – január 20.)
A Bak jegyű emberek általában igen szívósak és vékony testfelépítésűek, ami nagy előny. Ám, ha bánatában evéssel próbálja vigasztalni magát, akkor bizony hamar elveszítheti a karcsúságát. A problémája mélyére próbáljon leásni, majd megoldani azokat, és ha kell, kérje egy szakember segítségét. Ez még mindig egyszerűbb, mint a fogyókúra.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Teljesen mindegy, hogy mi motiválja, mindenképp jó ötlet, ha igyekszik többet mozogni, mint ahogy eddig tette. Nemcsak igen hasznos a keringésének, de a szívének is jót tesz vele. Természetesen csak akkor, ha nem viszi túlzásba és nem egyszerre szeretné elérni az ideális testsúlyát vagy a kívánt alakját. A fokozatosság elvét minden esetben fontos betartania.

Halak (február 20. – március 20.)
Nagyon jó kapcsolatot képes teremteni bárkivel, ennek köszönhetően olyan jól jövedelmező munkához is hozzájuthat, amiről mindig is álmodott. Nem csak a pénznek örül, hanem a becsvágyának is nagyon jól esik, hiszen a dicséret és a siker mindig jól jön. Az is boldoggá teszi, hogy végre megveheti a szíve vágyát, sőt a szeretteit is meglepheti valami ajándékkal.

.