Az Ikrek éljen az adódó lehetőséggel - napi horoszkóp 2016. december 1.

2016.12.01. 07:49

A Halak tisztában van vele, hogy a sikert most nem adják ingyen, a Mérleg továbbra is magányosnak fogja érezni magát, ha begubódzik, a Skorpió nehezményezi, hogy a családtagjai nem figyelnek rá.

Kos (március 21. – április 20.)
Teljesen biztosra szeretne menni, ezért körülbástyázza magát érvekkel és bizonyítékokkal, nehogy kellemetlen helyzetbe kerülhessen. Ebben az esetben a jelszava: jobb félni, mint megijedni. Igaz, képes küzdeni és harcolni az igazáért, de úgy gondolja, hogy az ördög sohasem alszik. Tisztában van vele, hogy ebben az esetben csak önmagában és a szerencsében bízhat. 

Bika (április 21. – május 20.)
Nagy erőbedobással végzi a feladatát, de a lelkesedése hamar alább hagy, mert látja, hogy nem értékelik az igyekezetét. Csalódottnak érzi magát, mert igazából nem erre számított és elhatározza, hogy kissé lassítani fog. Hamar belátja, hogy az ötlete nem volt ésszerű, mert a munkájához való új hozzáállását, természetesen azonnal észreveszik és szóvá is teszik. 

Ikrek (május 21. – június 21.)
Túlságosan óvatos, pedig most a szokásos optimizmusával könnyebben eléri a célját. Nem szabad tétováznia, mert a lehetőség adva van, csak élnie kell vele. Amennyiben most nem lép időben, bánni fogja, mert a szerencse köztudott, hogy forgandó. A teljesen alaptalan félelmét, és a szorongását próbálja meg háttérbe szorítani, mert a kételkedés rossz tanácsadó. 

Rák (június 22. – július 22.)
A sokasodó teendői mellett is jó hangulatban van, ennek az is lehet az oka, hogy egy kicsit megtelt a pénztárcája. Igaz, hogy van kiadása bőven, de mégis másképpen érzi magát a bőrében, ha van miből költekezni. Az egyik közeli családtagjával is helyre áll a béke, és ez sokkal kiegyensúlyozottabbá teszi. A szíve mélyén is idáig erre vágyott, de nem tudta kezelni az ügyet.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Észre sem veszi, hogy a szőrszálhasogatásával az idegeire megy a partnerének. Nagyon meg van elégedve az eddig elért sikerével és meg sem fordul a fejében, hogy kettőjük között valami nincs rendben. Büszke szeretne lenni a kedvesére, de ne a hibákat keresse benne, hanem inkább a jó tulajdonságait helyezze előtérbe. Hisz bárkiben lehet hibát találni. 

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Nagyon boldog, mert nem csalódik, azt kapja a randevún, amire számított. Gyorsan közös nevezőre jutnak a kedvesével és élvezik egymás társaságát. Attól tartott, hogy kudarc lehet az ismerkedés vége, de most már érzi, hogy megnyugodhat, mert minden jó, ha a vége jó. Ismét bebizonyosodott, hogy nem szabad azonnal rémeket látnia, inkább mindig legyen bizakodó. 

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Továbbra is magányosnak fogja érezni magát, ha begubódzik, és nem nyit a külvilág felé.  Rosszul teszi, ha csak mindig otthon ül és szomorkodik, hisz Mérleg jegyűként kimondottan társasági ember. Persze élvezi az otthona nyújtotta biztonságot, de szüksége van valakire, akivel megoszthatja otthonát. Járjon ismét társaságba, mert az egyedüllét könnyen megbetegítheti. 

Skorpió (október 23. – november 21.)
Nehezményezi, hogy a családtagjai nem veszik figyelembe, hogy mennyi az elfoglaltsága és nem veszik le a válláról a terheket. Mielőtt megsértődne, jobban tenné, ha alaposan átgondolná a dolgot. Talán némileg nekik is igazuk lehet, mert nem fogadja meg a tanácsukat, hogy ne dolgozzon a végkimerülés határáig. Mert, ha beteg lesz, azzal magának és családjának is árt. 

Nyilas (november 22. – december 21.)
Végre ez az ön hónapja! Nyilas jegyűként szereti és tudja is élvezni az életet, ezért ne sajnálja rá se az idejét se a pénzét, hogy egy kicsit kirúgjon a hámból. Természetesen túlzásokba nem ajánlatos esnie, mert, ha túl sok alkoholt fogyaszt, akkor a másnaposság mellett májpanaszokkal is számolnia kell. Most azonban egy kis lazításra és szórakozás szüksége van.

Bak (december 22. – január 20.)
A jegyében tartózkodó Hold kiszámíthatatlanná és túlságosan érzékennyé teszi. Még mielőtt a mérgét a környezetén vezetné le, keressen olyan tevékenységet, amivel jobb kedvre derülhet. Legyen az úszás vagy egy kiadós séta, lényeg, hogy örömét lelje benne. Nyugtalanságát ne jutalom falatokkal ellensúlyozza, mert azzal csak csípő és derékbőségét növeli. 

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Veszélyes vizekre evez, ha engedi, hogy mások beleszóljanak a magánéletébe. Idáig is megoldotta a felmerülő problémáit, ezért nincs szüksége tanácsadókra, főleg, mert nincs tisztában a szándékaikkal. Amennyiben hagyja magát befolyásolni, akkor nem képes a saját fejével gondolkodni és a megérzéseire hallgatni. Vigyázzon a boldogságára, mert tönkretehetik. 

Halak (február 20. – március 20.)
Képes a megfelelő időben megfelelően cselekedni, ezért jelentős előnyre tehet szert. Tisztában van vele, hogy a sikert most nem adják ingyen, de a felelősség, ami nyakába szakadt, már egyre jobban nyomasztja. Szíve mélyén már legszívesebben visszakozót fújna, de ezt semmiképp sem teheti meg. Fáradtságát igyekezzen pihenéssel, relaxációval ellensúlyozni.

.