Az Oroszlánt anyagi téren keserű csalódás érheti - napi horoszkóp 2016. december 20.

2016.12.20. 07:37

A Mérleg meghökkentő ötletekkel áll elő, egészségügyi panaszok keserítik meg a napját a Kosnak.

Kos (március 21.-április 20.)
Megmagyarázhatatlan egészségügyi panaszok keserítik meg a napját, ez akár lehet egy migrénes fejfájás vagy keringési és szívpanaszok. Talán még meg is rémíthetik, hiszen váratlanul léphetnek fel, minden előzmény nélkül. Rémeket azért nem kell látnia, de mindenképpen igyekezzen kímélni magát, és nem bizonygatni ország világ előtt, hogy mennyit bír.

Bika (április 21.-május 20.)
Nehezen mutatja ki az érzelmeit, pedig párja mindennél jobban vágyik rá. Általában kedves és fenntartás nélkül mutatja ki heves érzelmeit, most mégis attól tart, ha kimutatja, őszintén megvallja azokat, akkor sebezhetővé válik. Inkább praktikus és igen értékes holmikkal kárpótolja magát. Igaz, hogy ezek biztonságot nyújtanak, de igazi boldogságot nem.

Ikrek (május 21. – június 21.)
Vág az esze, mint a borotva, most azonban mégsem veszi hasznát, hiszen a kedvese egy szempillantás alatt túljár az eszén. A tervén, mint a szitán úgy átlát, és nem hagyja magát félrevezetni. Pedig nagyon szeretne egy kis szabadidőt teremteni magának, s hogy merre jár, és mivel tölti az idejét, arról nem kellene tudnia a párjának. Sajnos vágya meghiúsulni látszik.

Rák (június 22. – július 22.)
Olyan dolgokat erőltet, aminek semmi értelme sincs, csak az idegeit rongálja vele. Mindenáron ragaszkodik az elképzeléséhez, pedig nem biztos, hogy csak az egyedüli jó megoldást, amit elképzelt. Emiatt kár akár kenyértörésig vinni a dolgokat, mert később csak gondjai adódnak abból, hogyan békítse meg az illetőt. Talán jobb lenne most mégis engedni.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Anyagi téren keserű csalódás érheti, ezért ne fogjon a mai napon semmilyen üzleti vállalkozásba, még akkor sem, ha első látásra rendkívül kedvezőnek tűnik. A pénzügyi helyzete amúgy is kissé ingatag, jobb, ha nem vállal semmiféle fölösleges kockázatot. Ugyan ez vonatkozik az érzelmi életére is, és ügyeljen rá, hogy ne üljön föl a jól hangzó ígéretnek sem.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Valaki a közvetlen szomszédságában igyekszik megnehezíteni a helyzetét, és mindent elkövet, hogy a rossz hírét keltse. Nem nyíltan teszi, hanem alattomos módon akarja keresztezni az útját. Túlságos mézes – mázos viselkedéssel igyekszik álcázni magát, de éppen ez ami miatt gyanút foghat. Vonuljon vissza egy időre, és igen jó messzire kerülje el a társaságát.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Mások szemében meghökkentő ötletekkel áll elő, de nem törődjön vele, hogy mit gondolnak, hanem igyekezzen megvalósítani őket. Mivel nincs szüksége segítségükre, így nem is függ tőlük szerencsére semmiben. Csak kitartóan haladjon az útján, és amikor a céljához ér, akkor az majd kárpótolni fogja mindenért. Igaz, hogy sok munkájába telik, de ne adja fel.

Skorpió (október 23. – november 21.)
Bánatát csak nehezen tudja elrejteni a külvilág előtt, pedig mindent igyekszik megtenni a cél érdekében. Skorpióként valójában az álcázás nagy mestere, mert a külvilág előtt álarcot visel és a titkait csak kevés emberrel osztja meg. Szinte a közeli barátai is alig ismerik igazán, mert az érzékeny lelkét nem tudja, de nem is akarja csak a szerettei előtt kitárni.

Nyilas (november 22. – december 21.)
Szeretné orvosolni a hibáját, mert tisztában van vele, hogy bizony túllőtt a célon. A gondot csak az okozza, nem tudja hogyan javítsa ki, és miként fogjon hozzá. Már az is nagy szó, hogy beismeri, hogy hibázott, gyakran inkább a körömszakadtáig ragaszkodik az igazához, de nem enged. Legjobban akkor jár, ha vesz egy nagy lélegzetet, s elmondja, hogy megbánta.

Bak (december 22. – január 20.)
Rendkívül feszült, és ideges, ami nem is csoda, mert makacsul köti az ebet a karóhoz. Nem képes mások álláspontjára helyezkedni emiatt nehezen képes bárkivel is szót érteni. Nem tűri a félmegoldásokat, de ez sajnos önmagára nem érzi kötelezőnek. Igyekszik a párján is hatalmat gyakorolni, elsősorban szóban, de ezzel is galibát okoz.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Az első pillanattól kezdve többet érez az illető iránt, de sajnos ne reménykedjen, mert nem sok nála az esélye. Vagyis így nem teljesen igaz, mert egy könnyű kalandban szívesen benne lenne, mert nincs mit vesztenie. Bár Vénusz a szerelem bolygója az ön jegyében tartózkodik, ezt a kapcsolatot mégsem támogatja. Ám, ha mégis belemegy, sokat tanul majd belőle.

Halak (február 20. – március 20.)
Ügyeljen arra, hogy megőrizze a nyugalmát, még a legkritikusabb pillanatban is. Úgy érzi, hogy szinte megszámlálhatatlan feladattal kell megküzdenie, mert túl sok teher nyomja a vállát. Mint mindig most is abba a hibába esik, hogy azt hiszi, hogy időmilliomos. Ám mire észbe kap, kénytelen belátni, hogy ahogy a mondás tartja, hogy túl sokat akar a szarka, de….

 

.